doping

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

doping

Příspěvekod chachar » čtv 28. pro, 2006 23:02

co si o tom myslite. hodne lidi rika ze pri spravnem uzivani a kombinovani je temer neskodny ale ja tomu neverim.
http://www.ronnie.cz/c-283-paze-72-5cm- ... blem-.html
to je fakt hnus ten sype snad od rana do vecera
http://www.ronnie.cz/c-281-greg-valentino-rozhovor.html
a tady je s tim chujem rozhovor

celkem zajimave
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » pát 29. pro, 2006 0:01

vypadá jak michelin :roll: :roll: magor :)
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chachar » pát 29. pro, 2006 0:18

http://youtube.com/watch?v=B5ZUZOvoe_g
tak ty fotky to je nic oproti jeho videu skoda ze tady neni zvracejici smail
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Lada » pát 29. pro, 2006 0:19

coby hnus, to že to neubližuje je jen povídačka těch co to používají a bohužel i doporučují....proč makat tolik když to jde i bez toho z pomocí chemie, nebo dostat se tam kam se člověk nidky nedostane že :?

ale konec konců je to každého věc pokuď o tom tedy aspoň ví a dělá to vědomě což není vždy pravda. Ve sportu je to úplně bežné od dávných dob a bohužel kolikrát pod vedením doktorů a trenérů kteřítohle doporučují (pominemeli li doby trocha minulé kdy to do sveřenců rvali horem dolem aby na reprezentacích dosahovali co nejlepších výsledků a ti o tom neměli ani páru.

Když se hold někdo chce zlikvidovat tak ať je po něm, ale měl by si to nechat pro sebe nevychvalovat jak je to super, neškodí to jen pomáhá :?

potkal jsem pár lidí co si zničili zdraví na tomhle, ale to už je ze starších dob a tehdy se v kulturistice bralo vše možné, ale nemělo to fatálnější následky pro ně.

Ono třeba nejde jen přímo o sypání do sebe různých anabolik, steroidů ale i o nadměrné používání dopňků stravy zjména v posilování. Takových jsem potkal dost co to do sebeb sypou horem dolem (ty dovolené) to co má člověk na měsíc to oni na třeba jen na týden ani to třeba ne.
Tohle také není zrovna zdraví prospěšné, ale prostě to k nabrání svalové hmoty funguje bez větší námahy či se nabouchá daleko rychleji než bez nich. To jaká je to zátež, pro orgány, klouby, celý organismus z toho náhleho nárustu svalové hmoty, přehnaných dávek všeho možného, obrovnské výkivy když se chvíli netrénuje či když se takhle nabere třeba 30kg navíc a pak se před soutěží 20kg vyrísuje a zhodí behem chvíle.
Mě je to celkem jasné co má tohle za následky.

Cojsem poznal já třeba tak na kulturistických soutežích (jen jsem to byl zkusit v 17ti abych si rozšířil obzory, spíš mě k tomu kamoš tak nějak dokopal) tak o nedovolených látkách se nemluví ale je to celkem zdřejmé když tam uvidíte ty co mají také 17ct a vypadají min na 25 a ramena jak auto tak je zjevné že z pravidelného cvičení to nebude......
O dovolených se tam mluví, ale většina to bere tak že není problém aby za ty dovolené doplňky zapaltili měsíčně 10 někteří i 30t ....

No a o tech nedovolených se sice nemluvilo, "nikdo nic nebral" ale když náhodou přišla kontrola tak někteří si zkrátili cestu přes okno v šatně ani soutež třeba nezkončila, že by se chtěli jen nadýchat čerstvého vzduchu :D (to jsem sám nezažil jen tak mezi řečí od těch co jo)
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xavier » pát 29. pro, 2006 0:32

To je hnus velebnosti! Kam jsme to dojeli?!

Ted vazne: krome predvadecky - na co mi to jako je dobry mit?
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jjosef » pát 29. pro, 2006 13:22

Jen k tomu Gregovi, to co on ukazuje a ma v pazich a deltach nejsou anabolicke hormony, ale olej Synthol. Jinak doping zdaleka neni problemem jen kulturistiky a silovych disciplin.Mnozi by se divili, co se jede v atletice, fotbale...atd.
jjosef
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Baxxse » pát 29. pro, 2006 14:23

xavier píše:To je hnus velebnosti! Kam jsme to dojeli?!

Ted vazne: krome predvadecky - na co mi to jako je dobry mit?

Kazdy ma rad neco...nekdo rad ochable svalstvo a velkej pupek,tak proc se divis ze nekdo rad velky svaly...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 29. pro, 2006 14:30

No treba Fedor nema zrovna postavu z ktery by se dalo usuzovat ze bere :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jjosef » pát 29. pro, 2006 14:42

Dleceho usuzujes, ze neni vysekanej?
jjosef
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Libor » pát 29. pro, 2006 14:55

jjosef píše:Jen k tomu Gregovi, to co on ukazuje a ma v pazich a deltach nejsou anabolicke hormony, ale olej Synthol. Jinak doping zdaleka neni problemem jen kulturistiky a silovych disciplin.Mnozi by se divili, co se jede v atletice, fotbale...atd.

Co vies o tom synthole?Mam z tvojho prispevku pocit ,ze sa celkom vyznas,tak ma to zaujima.Je to este horsie ako anabolicke hormony?
Tie kopce na bicepsoch a tricepsoch su strasne.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » pát 29. pro, 2006 15:22

jjosef píše:Mnozi by se divili, co se jede v atletice, fotbale...atd.

coby to samé, jen to nebije tak do očí...
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 29. pro, 2006 15:28

jjosef píše:Dleceho usuzujes, ze neni vysekanej?

myslim ze lehce prorostly je v pripade fedora to slovo :) ano trefil jsi to hrebicek.

Ps:Nekdo mi rikal ze synthol jen zvetsuje objem zvetsenim mnozstvi oleje ve svalu, steroidy podporuji rust samotne hmoty vlaken.Tak pry tak.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Snooorri » pát 29. pro, 2006 16:41

Sou to všechno svinstva, ten kdo trochu ví by ze sebe takovýho mutanta neudělal...
:roll:
Nic
Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 29. pro, 2006 20:00

Sakra, to je obluda... 8O Zřejmě nějaká psychická porucha či co... :roll:

Jinak "chemie" je dnes opravdu prorostlá prakticky celým spektrem sportů a to nejen na profesionální, ale i amatérské úrovni. Spousta často i teprve náctiletých kluků v různých fitnescentrech "sype", aby měli co nejdřív pořádný svaly a jsou schopní za legální i nelegální podpůrné prostředky utratit poslední korunu... :roll: Nějaký svaly mít časem budou, ale až si zničí zdraví, nikdo z nich nebude mít (jak už jsem jednou napsal) ty prachy jako Arnold, aby ho tým špičkových doktorů trochu postavil na nohy... Chemie se objevuje i ve sportech, kde by to laik nečekal. Například někteří sportovní střelci (mířená střelba) si před závody berou léky na snížení tepové frekvence a na uklidnění... :roll: Co se týče kulturistiky, nedávno se mi dostal do ruky nějaký kulturistický časopis... Tak jsem si to pročetl a zjistil, že všichni ti anaboloví bobuláci o sobě shodně tvrdí, že oni trénují "čistě"... Neuvěřitelné... Vzpomenul jsem si na jeden hodně let starý případ, kdy nějaký taky údajně "čistě" trénující tuším turecký kulturista exnul v důsledku totálního přetížení organismu a následného selhání srdce přímo na pódiu v průběhu soutěže... Patologové následně nalezli v jeho krvi koktejl asi třiceti zakázaných látek, které podat nějakému a to neuvyklému člověku, tak ho to prostě zabije... :?
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pát 29. pro, 2006 20:10

Asi myslíš Mohameda Benazizu (Alžírsko),ten tupoun si vzal před soutěží obrovské množství diuretik (kvůli vyrýsování) a pak zemřel na totální dehydrataci,ale je to už pěkných pár let,ještě z doby Arnyho.
Pokud víš o někom dalším,tak to sem hoď ,rád to ukážu mladým klukům z klubu,aby věděli jak můžou dopadnout (mimochodem-mění se při tom i psychika,člověk je agresivní jak prase,je potom síla s takovým "strojem" dělat na dveřích,nikdy nevíš od koho ho budeš muset odtrhávat :x )
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 29. pro, 2006 21:27

defendu píše:Asi myslíš Mohameda Benazizu (Alžírsko),ten tupoun si vzal před soutěží obrovské množství diuretik (kvůli vyrýsování) a pak zemřel na totální dehydrataci,ale je to už pěkných pár let,ještě z doby Arnyho.
Pokud víš o někom dalším,tak to sem hoď ,rád to ukážu mladým klukům z klubu,aby věděli jak můžou dopadnout...

Už je to fakt hodně dávno, možná že to byl opravdu tenhle Alžířan a ne Turek... Jinak nic dalšího konkrétního nevím, neboť o dění ve světě kulturistiky se nezajímám...
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 29. pro, 2006 21:27

...
Naposledy upravil TongPa dne sob 30. pro, 2006 12:29, celkově upraveno 1
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod IsI » pát 29. pro, 2006 22:41

Libor píše:
jjosef píše:Jen k tomu Gregovi, to co on ukazuje a ma v pazich a deltach nejsou anabolicke hormony, ale olej Synthol. Jinak doping zdaleka neni problemem jen kulturistiky a silovych disciplin.Mnozi by se divili, co se jede v atletice, fotbale...atd.

Co vies o tom synthole?Mam z tvojho prispevku pocit ,ze sa celkom vyznas,tak ma to zaujima.Je to este horsie ako anabolicke hormony?
Tie kopce na bicepsoch a tricepsoch su strasne.

Promiň že ti na toto zkusím odpovědět já namísto jjosefa,alespoň zatím pak třeba budu doplněn popřípadě opraven

Synthol je olejovitá látka,která se píchá přímo do svalu a zvětší objem svalu o stejnou velikost jako je množství píchlé látky.Synthol sice zvětšuje objemy svalů,bohužel se to nijak rapidně nebo vůbec netýká síly
Případné chyby prosím opravte =)
IsI
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Rimmer » pát 29. pro, 2006 23:17

je to asi stejný jako silikony v prsou...moc prirozene to nevipada, ale proste ti to zvětší oběm(asi jako kdyz přifouknes balónek) :lol:
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » sob 30. pro, 2006 12:33

Rimmer píše:je to asi stejný jako silikony v prsou...moc prirozene to nevipada, ale proste ti to zvětší oběm(asi jako kdyz přifouknes balónek) :lol:
----zalezi od toho ,aky druh silikonov a velkost implantatu a postava zeny co si to dava robit...par kociek ma tak urobene silikony,ze len tak lahko by si to nezistil :wink:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně