Dostal jsem nabídku na zakoupení takovéhoto stroje za poloviční cenu oproti pořizovací (prý to stálo 10.000). Do posilovny nemám čas. Doma bych to bylo časově něco jiného. - Co mi doporučíte, dá se s tím něco rozumného dělat?

Tomkins píše:Fakt, takovýhle přístroje jsou šmejdy. Radši si kup lavičku a dvě jednoručky. S tím odcvičíš všechno.
Hyperboreus píše:Problém je v tom,že když chceš cvičit s většími váhami,nejde to,protože zrovna tenhle model má závaží 45 kg,model za 18.000,- má kolem 75 kg.
Myslím,že za 5.000,- jde koupit lepší věci./na cvičení/
Angus píše:
Dostal jsem nabídku na zakoupení takovéhoto stroje za poloviční cenu oproti pořizovací (prý to stálo 10.000). Do posilovny nemám čas. Doma bych to bylo časově něco jiného. - Co mi doporučíte, dá se s tím něco rozumného dělat?
Toman píše:Zátěž se dá přidávat hrozně jednoduše jeden kolik das uplne dolu (mas nalozeno max) pak si sezenes jeste jeden delsi ten das nahoru a muzes si klidne na nej zavesit dalsi koutouce z obou stran....nejspíš ale dřív nebo později rupne když to budeš takhle přetěžovat.... stejne bych to nebral
Angus píše:Panda píše:Kluci, já vim že se budete smát, ale já mam doma Total Gym a je to naprosto geniální stroj nedám na něj dospustit vážně
Takže se našel i kladný ohlas![]()
®e bych to koupil alespoň pro manželku
fakt píše:Panda píše:Kluci, já vim že se budete smát, ale já mam doma Total Gym a je to naprosto geniální stroj nedám na něj dospustit vážně
Jak to vypadá?
Lada píše:fakt píše:Panda píše:Kluci, já vim že se budete smát, ale já mam doma Total Gym a je to naprosto geniální stroj nedám na něj dospustit vážně
Jak to vypadá?
to co propagoval čaký norisů
třeba tady, jsou různé verze tuším http://sport.bazos.cz/inzerat/487385/Total-Gym.php
jak tak koukám tak za litr na protažení to celkem jde, oproti té věži na začátku, rozhodně lepší volba.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků