Posilovací stroj

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Posilovací stroj

Příspěvekod Angus » stř 03. led, 2007 12:49

Obrázek

Dostal jsem nabídku na zakoupení takovéhoto stroje za poloviční cenu oproti pořizovací (prý to stálo 10.000). Do posilovny nemám čas. Doma bych to bylo časově něco jiného. - Co mi doporučíte, dá se s tím něco rozumného dělat? :wink:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 03. led, 2007 13:09

Podívej se na stabilitu. Zdá se mi to trochu úzký. Zjisti možnost dokoupení závaží. Ten sloupeček je jaksi nevysoký.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 03. led, 2007 13:23

Já tyhle věci znám jsou to hrůzy (i když teda já jsem proti strojů zaujatej obecně). Slabý profily, čepy ze špatných materiálů, velké vůle špatná stabilita jak už bylo řečeno a navíc bych nechtěl doma takovou hrůzu. Vystačíš si s hrazdou, medicinbálem a za těch pět tisíc si kup tyč a železa.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tomkins » stř 03. led, 2007 14:32

Fakt, takovýhle přístroje jsou šmejdy. Radši si kup lavičku a dvě jednoručky. S tím odcvičíš všechno.
®ivot je fajn, jen lidi jsou svině...

One princip, any style (sorry - pride syndrom)
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Baxxse » stř 03. led, 2007 15:08

Tomkins píše:Fakt, takovýhle přístroje jsou šmejdy. Radši si kup lavičku a dvě jednoručky. S tím odcvičíš všechno.

souhlasim...jednorucky a lavicka s nastavitelnym operadlem k tomu hrazda. Lepsi nez pristroj...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » stř 03. led, 2007 15:17

Problém je v tom,že když chceš cvičit s většími váhami,nejde to,protože zrovna tenhle model má závaží 45 kg,model za 18.000,- má kolem 75 kg.
Myslím,že za 5.000,- jde koupit lepší věci./na cvičení/ :)
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fakt » stř 03. led, 2007 15:24

Hyperboreus píše:Problém je v tom,že když chceš cvičit s většími váhami,nejde to,protože zrovna tenhle model má závaží 45 kg,model za 18.000,- má kolem 75 kg.
Myslím,že za 5.000,- jde koupit lepší věci./na cvičení/ :)

Aha nevěděl jsem, že je to až taková tragédie. Takže opravuji: s vlastní vahou toho odcvičíš daleko víc.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 03. led, 2007 15:33

fakt píše:Aha nevěděl jsem, že je to až taková tragédie. Takže opravuji: s vlastní vahou toho odcvičíš daleko víc.

Jó, mám 90 kg :lol:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Posilovací stroj

Příspěvekod Libor » stř 03. led, 2007 16:37

Angus píše:Obrázek

Dostal jsem nabídku na zakoupení takovéhoto stroje za poloviční cenu oproti pořizovací (prý to stálo 10.000). Do posilovny nemám čas. Doma bych to bylo časově něco jiného. - Co mi doporučíte, dá se s tím něco rozumného dělat? :wink:

Takyto stroj ma akoze vsetko,ale v skutocnosti nic,nic na tom poriadne neodcvicis,iba zaberie vela miesta.A zataz sa tiez neda pridavat.Daj si spravit tyc na zhyby a kup si jednorucky,take nakladacie,kde budes moct dat velke vahy,dobra je tiez lavicka s nastavitelnym sklonom,taka uzka mala,ta zaberie malo miesta a z obchodu ju odvezies lahko,zmesti sa do kufra auta.Dobra je aj ezet tyc,na bicepsovi zdvih a na francuzsky tlak.
A od toho predajcu s tym strojom utekaj.Ja som mal moznost cvicit na takomto stroji.Ten stroj bol vraj darovaný a myslim ze byvalý majitel vedel preco sa ho zbavil zadarmo.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 03. led, 2007 16:42

Zátěž se dá přidávat hrozně jednoduše jeden kolik das uplne dolu (mas nalozeno max) pak si sezenes jeste jeden delsi ten das nahoru a muzes si klidne na nej zavesit dalsi koutouce z obou stran....nejspíš ale dřív nebo později rupne když to budeš takhle přetěžovat.... stejne bych to nebral :D
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » stř 03. led, 2007 17:13

Toman píše:Zátěž se dá přidávat hrozně jednoduše jeden kolik das uplne dolu (mas nalozeno max) pak si sezenes jeste jeden delsi ten das nahoru a muzes si klidne na nej zavesit dalsi koutouce z obou stran....nejspíš ale dřív nebo později rupne když to budeš takhle přetěžovat.... stejne bych to nebral :D

No je to dimenzováno na určitou zátěž,takže když to přeženeš,zničíš to.Můj osobní názor,podepřený zkušenostmi-všechny takovéto věci jsou záležitostí čistě módní,někdy pro ženy/elipticy-orbitreky a další treky :) /nebo jen lehce kondiční či doplňkovou.Viz.všechny totalgymy,ABtrainery atd.Co je skvělé jeden rok,příští rok je už na h...o,protože MY přece máme lepší,úplně nejlepší POSILOVACÍ stroj....jen aby zákazník kupoval a nebylo to tak ohrané....
Pokud bych tuhletu věž bral,tak jen pouze jako doplněk,ale myslím,že za 5.000,- se opravdu dá pořídit víc muziky.Zdar :)
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Lada » stř 03. led, 2007 17:35

tohle je nanic a to závaží je opravdu srandovní a nevím jak by to zvládlo upgrade závaží, šnůrka či co to tam je za bazmek by se vyměnila za ocel. lanko ale aby to přežily ostatní součsti :lol:

já před časem zkoušel u kamošky totalgym jestli to bylo ono ,to co propagoval čaki norisu a na protažení, takový procvičování jen pro kondici celkem fajn a dá se vymyslet dost vecí, ale na řádné posilování to rozhodně není i když by se tam dalo přihodit závaží :)

No jak už tu bylo psáno, je lepší pořídit klasické nářadí, kdyby to bylo zadarmo tak bych to bral a už z toho něco účelného vyrobil ale za prachy ee
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 03. led, 2007 18:29

Kluci, já vim že se budete smát, ale já mam doma Total Gym a je to naprosto geniální stroj nedám na něj dospustit vážně :oops:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 04. led, 2007 11:09

Panda píše:Kluci, já vim že se budete smát, ale já mam doma Total Gym a je to naprosto geniální stroj nedám na něj dospustit vážně :oops:

Takže se našel i kladný ohlas :wink:
®e bych to koupil alespoň pro manželku :lol:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » čtv 04. led, 2007 12:10

Panda píše:Kluci, já vim že se budete smát, ale já mam doma Total Gym a je to naprosto geniální stroj nedám na něj dospustit vážně :oops:

Jak to vypadá?
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » čtv 04. led, 2007 12:21

..je to shit,ujko ma nieco podobne doma..nebrat ani nahodou...
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » čtv 04. led, 2007 12:35

Angus píše:

Takže se našel i kladný ohlas :wink:
®e bych to koupil alespoň pro manželku :lol:

ale on mluví o úplně jiném přístroji :wink: ten jsem si měl možnost vyzkoušet a je fakt že mít ho doma na zachování kondice a protažení by mě taky nevadilo, jsou období kdy není čas chodit do posilky atd... a tohle by se hodilo. Na tomdle se dá vymýšlet a dělat dost věcí samo rambo z toho rozhodně nebudeš :D ten co jsi sem dal je celkem na nic, dost omezený, velký, bez závaží
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » čtv 04. led, 2007 12:39

fakt píše:

Jak to vypadá?

to co propagoval čaký norisů

třeba tady, jsou různé verze tuším http://sport.bazos.cz/inzerat/487385/Total-Gym.php
jak tak koukám tak za litr na protažení to celkem jde, oproti té věži na začátku, rozhodně lepší volba.
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » čtv 04. led, 2007 14:28

Lada píše:
fakt píše:

Jak to vypadá?

to co propagoval čaký norisů

třeba tady, jsou různé verze tuším http://sport.bazos.cz/inzerat/487385/Total-Gym.php
jak tak koukám tak za litr na protažení to celkem jde, oproti té věži na začátku, rozhodně lepší volba.

Díky už vím.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 04. led, 2007 14:48

Jenom kdybyste se pro něj (Total Gym) někdo rozhodl tak hlavně ať má i ve předu hrazdu, bez ní je to poloviční stroj :)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně