od Goldberg » stř 17. led, 2007 7:01
čau chlapi, jsem tu novej a tak mám dost otázek. Je mi 18 let, rok a něco už doma makám na svym těle abych nějak vypadal ale chtěl bych taky začít s něčím co mě bude bavit a třeba se mi to taky bude hodit v obraně své osoby. Jsem z malého městečka a máme tady omezené možnosti. Chvilku jsem chodil na box ale nechal jsem toho kvůli kolektivu který tam převládal, lidi si tam moc myslely a to já nesnesu. Ted tu ale v okolí vzniklo několik klubů a já bych chtěl poradit co by asi tak bylo nejlepší a o co vlastně jde. Máme tu Aikido, Aikido Toho IaI,Judo, Taekwondo a Karate. Jde mi oto abych se dobře ubránil a bylo to zajímavé. Co se týče úderů a kopů to odkoukávám z videí K-1, thaiboxu,kickboxu atd no a pak to trénuji na pytly. Nechci aby jste si myslely že chci tady dělat ze sebe nějakýho zabijáka světa to ne, ale tyhle sporty se mi líbí. Chci vypadat dobře a chci něco umět a makat na sobě. Myslím si že hlavní je aby to člověka bavilo,protože když není motivace tak je vše k ničemu.sorry za mega článek a díky moc za rady
Naposledy upravil
Goldberg dne stř 17. led, 2007 7:18, celkově upraveno 1
Smrt je jistá, život ne!!!