realita zivota

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

realita zivota

Příspěvekod Ady » stř 17. led, 2007 21:18

Moja otazka je prosta a bohuzial aj dost aktualna.A to su SKINI a tym podobny.Takze chcel by som sa spytat co take by ste robili keby vas takato skupina napadne ake by boli vase reakcie.Osobne takuto skusenost nemam a dufam ze ju mat ani nebudem preto ma aj zaujmaju vase nazory a postrehy.
Ady
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Genesis » stř 17. led, 2007 21:28

tak především skini sou pohodoví lidi a ty asi myslíš nácky a jim podobný, co si na ně jen hrajou a nic o tom nevědí, a jinak kdyby mě napadli, tak bych se pokusil utýct
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ady » stř 17. led, 2007 21:32

Genesis niektory hej ale myslim ze menej a zrejme aj tak vsetci vedia co myslim
Ady
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: realita zivota

Příspěvekod jeikob » stř 17. led, 2007 21:38

Ady píše:Moja otazka je prosta a bohuzial aj dost aktualna.A to su SKINI a tym podobny.Takze chcel by som sa spytat co take by ste robili keby vas takato skupina napadne ake by boli vase reakcie.Osobne takuto skusenost nemam a dufam ze ju mat ani nebudem preto ma aj zaujmaju vase nazory a postrehy.

bydlíš na malém meste či ve velké,
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ady » stř 17. led, 2007 21:40

cca 30 000
Ady
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Genesis » stř 17. led, 2007 21:42

taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin, ale to asi nebude případ většiny lidí tady. takže radim zdrhat zdrhat a zase zdrhat. A neenchat se překvapit, já osobně třeba takový ty hry na KDYBY a pozorování okolí celkem dělám a nemám pocit, že by to vyvolávalo paranoiu nebo tak, jen se cejtim bezpečnějc a mám přehled, co se kolem mě děje, a nějakou bandu bych určitě nepřehlíd, ale včas se jim vyhnul. snad :)
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 17. led, 2007 22:01

Ady píše:cca 30 000

no když jsem byl mladší jsem teda z prahy.Tak jsem jezdil na skejtu poměrně hodně a kolem roku 95 jich bylo poměrně hodně a napadali kde koho.A nás si taky vybrali často utočili na letný jak je kyvadlo vetšinou podzim mohli nosit bombry a pod nima ruzný zbraně. vetšinou jsme utekli a obcas to odnes ten kdo to nestihnul.Byli jsme kvuli tomu na policii a ty se nám de facto vysmáli.Až to už gradovalo tak jsme se rozhodli neutíkat sešlo se nás tam víc. A jakmile začli nabíhat tak jsme se rozebehli proti nim s prknama v ruce.Pro změnu začli utíkat oni ,čtyři jsme chytili dostali nakládačku,ale mimochodem mnohem menší než dávaj oni,jeden se pochcal a hlavně vzali jsme obcanky a opsali si adresy.A dlouhou dobu byl klid.Tak že pokud jich je ve meste menšina tak seberte odvahu a podejte si je.Pokud nepomuže policie není jiná možnost.Jsou mezi nima drsný psychopati ,ale vetšinou jsou to srabi s komplexama utočící v přesile a ze zálohy
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kwai_Cheng » čtv 18. led, 2007 19:39

jeikob: ...a hlavně vzali jsme obcanky a opsali si adresy.A dlouhou dobu byl klid.Tak že pokud jich je ve meste menšina tak seberte odvahu a podejte si je.Pokud nepomuže policie není jiná možnost.Jsou mezi nima drsný psychopati ,ale vetšinou jsou to srabi s komplexama utočící v přesile a ze zálohy

Jo, to s těma občankama je dobrej nápad. Taky souhlasím s rozdělením. Dovolím si postřeh-jak je těch osob 3 a víc (nemusí to být jenom nácci, ale třeba cikáni, anarchisti, klidně třeba rozzuřený zahrádkáři) mají nádherný pocit moci a beztrestnosti, který je dán jejich počtem a anonymitou, zkrátka se chovají jako útočný dav. Nedosahuje-li jejich počet závratné hodnoty je jeikobova občankářská metoda to pravé.
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Torpedou » stř 16. kvě, 2007 17:49

Genesis napsal
A neenchat se překvapit, já osobně třeba takový ty hry na KDYBY a pozorování okolí celkem dělám a nemám pocit, že by to vyvolávalo paranoiu nebo tak, jen se cejtim bezpečnějc a mám přehled, co se kolem mě děje, a nějakou bandu bych určitě nepřehlíd, ale včas se jim vyhnul. snad

Naprosto souhlasim, taky to tak dělam a zatim jsem se problémům vyhnul :P
Torpedou
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xavier » čtv 17. kvě, 2007 0:09

Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin

to neni uplny - on ten mistr behem te rvacky jeste jedl parek v rohliku a geloval si vlasy
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » čtv 17. kvě, 2007 7:24

Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin, ale to asi nebude případ většiny lidí tady.

20 vterin / 8 nackama = 2.5 vteriny na jednoho Obrázek Ano tohle opravdu nebude pripad vetsiny lidi tady ... i kdyz i sem obcas zabloudi pohadkari, ale jsou vcas varovani! Takze i pro tebe ... ber to jako pratelske doporuceni ... jestli te na zaklade tvejch pohadkovejch pribehu z mechu a kapradi tvoji pratele obdivuji tak tady s tim pohoris. Nejsme na zakladce ani v ustavu Obrázek
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » čtv 17. kvě, 2007 8:02

xavier píše:
Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin

to neni uplny - on ten mistr behem te rvacky jeste jedl parek v rohliku a geloval si vlasy

Akurat som chcel podobne zareagovat :D :D :D :D
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » čtv 17. kvě, 2007 8:08

Napadlo me...asi blbej dotaz, ale jaky je rozdil v samotnem utoku skupiny skinu, romu, opilcu, fotbalovych fanousku, a ja nevim koho jeste? Jde mi to, ze po precteni uvodniho dotazu me napadlo, jestli je vubec nejaky rozdil v tom, jestli jsou to kudrnaci nebo plesouni...Nemelo by to spise byt zobecneno na skupinu lidi? Ma s tim nekdo zkusenost?
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » čtv 17. kvě, 2007 8:30

já rozlišuju lidi na dvě skupiny na dobrý a šmejdy, svině kryply apod.. a k těm druhým řadím takou tu pakáž jako jsou hákoši, komanči, agresivní debilci, nepřizpůsobiví romáci, kdokoli kdo napadá lidi, dělá bordel ať už je jakékoli národnosti a barvy atd....

jinak rozdíly v samotných útocích bys našel i když kolikrát to může být u různých skupin stejné, ale to je myslím bezpředmětné bádání základní rys je stejný a to je to podstatné :evil:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 17. kvě, 2007 9:13

Makoto píše:Napadlo me...asi blbej dotaz, ale jaky je rozdil v samotnem utoku skupiny skinu, romu, opilcu, fotbalovych fanousku, a ja nevim koho jeste? Jde mi to, ze po precteni uvodniho dotazu me napadlo, jestli je vubec nejaky rozdil v tom, jestli jsou to kudrnaci nebo plesouni...Nemelo by to spise byt zobecneno na skupinu lidi? Ma s tim nekdo zkusenost?

Ahoj Jardo - nepublikovatelne Obrázek
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » čtv 17. kvě, 2007 16:34

luen píše:Ahoj Jardo - nepublikovatelne Obrázek

Ehm... Má to nějakou vazbu na sousloví "Plešatý Rumcajz"? :twisted:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Khanh » čtv 17. kvě, 2007 16:35

Protoze jsem vietnamske narodnosti,tak bych mohl trochu vypravet.Ale nastesti k fyzickemu kontaktu doslo jen jednou a nastesti to bylo na ferovku,takze to skoncilo u obou jen monoklem.Pak jsem se stretl vetsinou se slovnim napadanim,ale tim to nastesti koncilo.Podle me je dulezite vypadat sebevedome a silne,ale ne to zase prehanet a vypadat drze.Chce to najit takovou rovnovahu a aspon u me to tak fungovalo.Treba par mych kamaradu,co na pohled vypadaji slabe a nejiste(postoj,chuze,pohled atd),tak uz je hodnekrat zmlatili.A naopak i kamaradi,co to s tim sebevedomim to az moc prehaneli,tak je akorat vice vyprovokovali a dostali taky.
Jinak k samotne otazce.V nejhorsim bych samozrejme utikal.
Ale stejne nejdulezitejsi je si davat pozor v rizikovych mistech.
Je jasne,ze treba po prohranem zapase Sparty na Letne budete mit vetsi sanci potkat takovou skupinu lidi a dostat na drzku,nez odpoledne v Pande na Smichaci :)
Khanh
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » čtv 17. kvě, 2007 16:44

TongPa píše:
luen píše:Ahoj Jardo - nepublikovatelne Obrázek

Ehm... Má to nějakou vazbu na sousloví "Plešatý Rumcajz"? :twisted:

Ma to vazbu na me zkusenosti z ulice ... sice to tam dopadlo dobre, ale 40 tisic za advokata ... skoda mluvit1
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BENNY » čtv 17. kvě, 2007 17:12

Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin.

Mohl bys nám alespoň napsat jméno toho pohádkového mistra, když je to takový borec... :D
BENNY
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Genesis » čtv 17. kvě, 2007 17:35

BENNY píše:
Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin.

Mohl bys nám alespoň napsat jméno toho pohádkového mistra, když je to takový borec... :D

Myslim Hwang nebo tak nějak. A je to historka tak nevim co pravdy na tom bude.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně