Ady píše:Moja otazka je prosta a bohuzial aj dost aktualna.A to su SKINI a tym podobny.Takze chcel by som sa spytat co take by ste robili keby vas takato skupina napadne ake by boli vase reakcie.Osobne takuto skusenost nemam a dufam ze ju mat ani nebudem preto ma aj zaujmaju vase nazory a postrehy.
Ady píše:cca 30 000
jeikob: ...a hlavně vzali jsme obcanky a opsali si adresy.A dlouhou dobu byl klid.Tak že pokud jich je ve meste menšina tak seberte odvahu a podejte si je.Pokud nepomuže policie není jiná možnost.Jsou mezi nima drsný psychopati ,ale vetšinou jsou to srabi s komplexama utočící v přesile a ze zálohy
A neenchat se překvapit, já osobně třeba takový ty hry na KDYBY a pozorování okolí celkem dělám a nemám pocit, že by to vyvolávalo paranoiu nebo tak, jen se cejtim bezpečnějc a mám přehled, co se kolem mě děje, a nějakou bandu bych určitě nepřehlíd, ale včas se jim vyhnul. snad
Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin
Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin, ale to asi nebude případ většiny lidí tady.
xavier píše:Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin
to neni uplny - on ten mistr behem te rvacky jeste jedl parek v rohliku a geloval si vlasy
Makoto píše:Napadlo me...asi blbej dotaz, ale jaky je rozdil v samotnem utoku skupiny skinu, romu, opilcu, fotbalovych fanousku, a ja nevim koho jeste? Jde mi to, ze po precteni uvodniho dotazu me napadlo, jestli je vubec nejaky rozdil v tom, jestli jsou to kudrnaci nebo plesouni...Nemelo by to spise byt zobecneno na skupinu lidi? Ma s tim nekdo zkusenost?
TongPa píše:luen píše:Ahoj Jardo - nepublikovatelne
Ehm... Má to nějakou vazbu na sousloví "Plešatý Rumcajz"?
Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin.
BENNY píše:Genesis píše:taky hodně záleží co umíš a kolik přesně jich je, jeden mistr z Koreje spolupracující s naší taekwon-do školou dal v pohodě partu asi 8 nácků během 20 vteřin.
Mohl bys nám alespoň napsat jméno toho pohádkového mistra, když je to takový borec...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků