Fighters magazín

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Fighters magazín

Příspěvekod Goldberg » pát 19. led, 2007 11:07

nevíte za kolik je fighters magazín? kolik stojí jedno číslo? jde mi oto jestli se vyplatí předplatný atd. dík
Smrt je jistá, život ne!!!
Goldberg
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod sosuke » pát 19. led, 2007 11:40

Ano. 1 číslo stojí 79 Kč. Předplatné je výhodnější a ušetříš 79 Kč. :wink:
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » pát 19. led, 2007 11:48

prodava se jen v ČR nebo i na Slovensku??? 8O
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » pát 19. led, 2007 13:30

bjohny píše:prodava se jen v ČR nebo i na Slovensku??? 8O

Mam pocit ze i na Slovensku,ale nejsem si jist. Kazdopadne i v Cr ho na moc mistech nemaji...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » pát 19. led, 2007 13:43

Baxxse:..no jo tak to mam smulu jako vzdy.....v teto nizine kde nenajdes ani slusne platenou praci jiste nenajdes nakej Fighter Magazin :roll:
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » pát 19. led, 2007 14:30

Jelikož uvádějí i slovenskou cenu (99,-Sk) tak předpokládám, že je k dostání snad i u Vás. Jinak např. u nás ve Zlíně je k dostání snad pouze ve dvou trafikách.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tekara » pát 19. led, 2007 14:31

A od tohoto roku se jmenují Bojová umění s podtitulem Fighters magazín.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

.

Příspěvekod luen » pát 19. led, 2007 16:47

Myslim, ze na techto strankach najdete mnohem vice informaci a mnohem kvalitnejsi informace ... Tedy pokud neuprednostnujete recenze na filmy s J.C.V. atd ... :D :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bojovaumeni.cz » pát 19. led, 2007 16:48

tekara píše:A od tohoto roku se jmenují Bojová umění s podtitulem Fighters magazín.

originalni, to nas rozhodne potesilo.
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: .

Příspěvekod masta_FN » sob 20. led, 2007 0:29

luen píše:Myslim, ze na techto strankach najdete mnohem vice informaci a mnohem kvalitnejsi informace ... Tedy pokud neuprednostnujete recenze na filmy s J.C.V. atd ... :D :wink:

Listoval jsi některým z posledních čísel nebo jen vaříš z ničeho? Fighters bejval po obsahový stránce pěkně ve sračkách ale za poslední rok se to zlepšilo natolik že na tohle fakt musim reagovat. A jako příklad kam je lepší chodit pro informace dávat tenhle velmi často aktualizovaný web mi přijde úsměvný... ano v diskuzi se tu člověk může dozvědět zajímavý věci, ale některý lidi daj přednost ucelenějším informacím.

Nový název časopisu souvisí jen a pouze s tím, že stánkaři ho odmítali pod cizím názvem odebírat, protože to údajně "neumí vyslovovat"... úsměvné? Ano, leč bohužel pravdivé.
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod luen » sob 20. led, 2007 1:18

masta_FN píše:Listoval jsi některým z posledních čísel nebo jen vaříš z ničeho? Fighters bejval po obsahový stránce pěkně ve sračkách ale za poslední rok se to zlepšilo natolik že na tohle fakt musim reagovat. A jako příklad kam je lepší chodit pro informace dávat tenhle velmi často aktualizovaný web mi přijde úsměvný... ano v diskuzi se tu člověk může dozvědět zajímavý věci, ale některý lidi daj přednost ucelenějším informacím.

O "Fajtru" je tady jeden vybornej clanek ve vztahu k ewto ... je to proste kseft ... tady je to zdarma a vetsina info zde neni pod tlakem financi ... :wink: nevim jak ty, ale ja davam prednost internetu :oops: to bude tim 21. stoletim :oops: "homo internetus" :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod masta_FN » sob 20. led, 2007 1:24

Ten článek jsem četl, kauzu znám, ale pamatuješ si datum toho článku a upřímně mi řekni kolik posledních čísel si měl v ruce když to dáváš ve spojitost s nekvalitou současného časopisu?

Já osobně taky dávám přednost internetu, ale papír vždycky měl a doufám že bude mít svoje kouzlo.
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » sob 20. led, 2007 7:03

luen píše:
masta_FN píše:Listoval jsi některým z posledních čísel nebo jen vaříš z ničeho? Fighters bejval po obsahový stránce pěkně ve sračkách ale za poslední rok se to zlepšilo natolik že na tohle fakt musim reagovat. A jako příklad kam je lepší chodit pro informace dávat tenhle velmi často aktualizovaný web mi přijde úsměvný... ano v diskuzi se tu člověk může dozvědět zajímavý věci, ale některý lidi daj přednost ucelenějším informacím.

O "Fajtru" je tady jeden vybornej clanek ve vztahu k ewto ... je to proste kseft ... tady je to zdarma a vetsina info zde neni pod tlakem financi ... :wink: nevim jak ty, ale ja davam prednost internetu :oops: to bude tim 21. stoletim :oops: "homo internetus" :wink:

Já Fighters kupuju pravidelně....a obsahově šel fakt nahoru...jo,jasně,pořád je to o kšeftu(taky),ale třeba se začali poměrně hodně věnovat boxu(s povděkem kvituji),přispívají lidi,kteří oboru rozumějí(např.Ondra Hutník,Masta :wink: ).....já čtu stejně jen to,co mne zajímá...... 8) A jsem spokojený......

PS...Masto,dobrý články..... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » sob 20. led, 2007 11:36

I já jsem s FM vcelku spokojen,myslím že prakticky každý se zájmem o BU si v něm najde to svoje :wink: ,kdyby to byl jen jeden článek v čísle.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » čtv 25. led, 2007 15:38

Já jsem s FM spokojen, ikdyž je pravda, že tam kvalitní počtení pro sebe najdu ve formě tak jednoho článku!!
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 25. led, 2007 16:14

Jo jo Fighters je uplne v pohode bez ohledu na to že nic jinyho na stankach neseženem.

PS: Masta jen některé články Fightnews jsou poněkud usměvné :D Např. V den vydání časáku se řeší zda Mirko odejde z Pride a podepíše s UFC ....když už je tou dobou kocour v troubě ...či tak nějak. Jinak spolupraci FN & Fighters kvituji s povděkem.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » čtv 25. led, 2007 16:30

Panove, ale o tom neni sporu ... Nepochybuji o kvalitach nekterych dopisovatelu ... rozumime :?: :D :wink:

Ale nehodlam to resit ... vzniko by asi zbytecne moc vasni ... jak jsem psal u nas je "TOP" www.bojovaumeni.cz (uz jen kvuli takovehlemu foru, ktere vam casak neumozni)... je to muj nazor a nikomu ho nevnucuji ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně