Majk píše:Dobrý den,mám 14letého syna,který by chtěl začít s b.u. ,ale neví co bude to pravý.Ve městě máme spousta klubů,tak je toho hodně na výběr.Sami jsme jich pár vyloučili,ale pořád jich je ještě dost.Je to trochu odvážné tvrdit,ale myslim,že chce něčeho dosáhnout a bavit ho to jen tak nepřestane. Chodil se mnou na judo,s kamarádem na klasickej box a vždycky ho to tam hrozně bavilo.
- denně posiluje na síle
- každý den běhá pro vytrvalost
- rád jakýkoliv sport,hraje závodně fotbal,florbal,volejbal
- Zajímá se o útvar rychlého nasazení a armádu,chce si dodělat maturitu a následně zkusit příjímací řízení k policistům,či armádě.
- Neni to žádnej silák,měří 164cm a váží 54kg
Vybíra mezi: Shotokan Karate,Judo,Kick/Thai box,Musado MCS(Nevim jestli neni až od 18),Jiu-jitsu,Aikido,Taekwondo
Ledy píše:... a thai box se mi zdá pro 14 letýho kluka docela tvrdej sport,tak zda to neni až od 18 let?
Majk píše: Zajímá se o útvar rychlého nasazení a armádu,chce si dodělat maturitu a následně zkusit příjímací řízení k policistům,či armádě.
- Neni to žádnej silák,měří 164cm a váží 54kg
Vybíra mezi: Shotokan Karate,Judo,Kick/Thai box,Musado MCS(Nevim jestli neni až od 18),Jiu-jitsu,Aikido,Taekwondo
Majk píše:...Vybíra mezi: Shotokan Karate,Judo,Kick/Thai box,Musado MCS(Nevim jestli neni až od 18),Jiu-jitsu,Aikido,Taekwondo
Majk píše:ok,tak myslim,že to bude nejlepší,radí to spousta zkušenejch lidí,kterym věřim,jen mi neni trochu jasná věc okolo aikida..Jedna strana-je to k ničemu,nevyužiješ to a musíš dlouho a tvrdě makat,abys pochopil alespoň základy,druhá strana- je to děsně užitěčná věc,výborně učinná,tak nevim co z toho je vlastně pravda:)
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků