Klášter ©aolin, Dang Fang, Henan, ChinaMufiozo píše:Od některých z vás jsem se dočetl o možnosti cvičení přímo se Shaolinama, víte někdo kontakt na tu školu?
30 000 USD školné za rok, evidentní PODVOD. zažil jsem už hodně podvodnejch škol ale tohle je všech blbů futrál. Prosimvás lidi zlatý, neskákejte na tyhle sračky, jestli někdo chcete studovat v ©aolinu od mnichů generace De, ozvěte se mi, domluvim vám to milionkrát levnějc a líp. Tady byste se naučili hovno a přišli o úspory.Snooorri píše:http://www.shaolinbooks.com/index125w.htm
pripada me to dost komerční....
Nevíš jestli je nutností pokud chci nastoupit do šaolinského kláštera je umět čínsky?pavela píše:Klášter ©aolin, Dang Fang, Henan, ChinaMufiozo píše:Od některých z vás jsem se dočetl o možnosti cvičení přímo se Shaolinama, víte někdo kontakt na tu školu?
No to je nutnost nejenom pro ¦aolin ale i pro wušu vůbec. ale začít se dá i s menšími znalostmi, číňani se snažeji domluvit anglicky. Ale pro komunikaci vůbec je potřeba pár slovíček znát.villa15 píše:Nevíš jestli je nutností pokud chci nastoupit do šaolinského kláštera je umět čínsky?pavela píše:Klášter ©aolin, Dang Fang, Henan, ChinaMufiozo píše:Od některých z vás jsem se dočetl o možnosti cvičení přímo se Shaolinama, víte někdo kontakt na tu školu?
No takže wushu není pro mně jak se tak dívam!pavela píše:No to je nutnost nejenom pro ¦aolin ale i pro wušu vůbec. ale začít se dá i s menšími znalostmi, číňani se snažeji domluvit anglicky. Ale pro komunikaci vůbec je potřeba pár slovíček znát.villa15 píše:Nevíš jestli je nutností pokud chci nastoupit do šaolinského kláštera je umět čínsky?pavela píše:Klášter ©aolin, Dang Fang, Henan, ChinaMufiozo píše:Od některých z vás jsem se dočetl o možnosti cvičení přímo se Shaolinama, víte někdo kontakt na tu školu?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků