Tvaroh místo Proteinu???

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Tvaroh místo Proteinu???

Příspěvekod nomercy » pát 09. úno, 2007 23:33

čau chlapi začal jsem pořádně makat protože mám moc tuku takže 3x v týdnu dřu jako magor v posilce a 2x týdně mám fyzickou makačku, kde mám švihadlo, běh atd. nechci kupovat nějaký drahý protein a někde jsem četl že ho lze nahradit tvarohem co myslíte vy? a kdy bych ho měl brát? Co takhle ráno a pak večer? Nebo jen po tréninku??? Co myslíte, bojím se ale abych shodil ten tuk, no měl bych,je to makačka fest....dík moc za rady
Smrt je jistá, život Ne!
nomercy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Tomkins » pát 09. úno, 2007 23:45

No, co na to říct... Tvaroh (i když obsahuje protein), nemá už na první pohled stejný složení jako proteinovej nápoj. Takže jedno druhým nahradit nelze. Zatímco proteinovej nápoj obsahuje tři druhy bílkovin s různou dobou vstřebávání do těla, tvaroh má jenom jeden. Na druhou stranu nevidím důvod, proč ho nezařadit i tak do svýho jídelníčku. Když zbaštíš večer půlkilový balení tvarohu, tak budeš docela dost nacpanej, a zároveň do sebe nedostaneš žádnej tuk (pokud se jedná o nízkotučnej tvaroh). Celou noc pak bude tvoje tělo z dodaných bílkovin vytvářet svaly.
®ivot je fajn, jen lidi jsou svině...

One princip, any style (sorry - pride syndrom)
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod nickname » sob 10. úno, 2007 9:42

Jak sleduju tvoje dotazy na všech forech tady, začínám mít pocit, že jsi vůbec nic nepochopil. Nejdříve bodyguard, jaké bojové umění, thaibox, MT, a nevím co všechno, ted píšeš o tvrdé makačce - ty chceš asi všechno hned.
Nepomůže ti tvaroh ráno, ani večer, pokud nebudeš "dřít" opravdu takovou dobu než pochopíš , že není nutné se ptát např. co mám jíst, ale jak mám žít
nickname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod kik » sob 10. úno, 2007 13:03

Tomkins píše:No, co na to říct... Tvaroh (i když obsahuje protein), nemá už na první pohled stejný složení jako proteinovej nápoj. Takže jedno druhým nahradit nelze. Zatímco proteinovej nápoj obsahuje tři druhy bílkovin s různou dobou vstřebávání do těla, tvaroh má jenom jeden. Na druhou stranu nevidím důvod, proč ho nezařadit i tak do svýho jídelníčku. Když zbaštíš večer půlkilový balení tvarohu, tak budeš docela dost nacpanej, a zároveň do sebe nedostaneš žádnej tuk (pokud se jedná o nízkotučnej tvaroh). Celou noc pak bude tvoje tělo z dodaných bílkovin vytvářet svaly.

Tomkinsi v tom s tebou nesouhlasím právě večer tělo nejvíc přibírá protože se zpomaluje metabolismus,to bych naopak doporučil lidem kteří mají problém přibrat.

nomercy jestli chceš shodit tak po 12 hodině nejez nic v čem je cukr a to třeba platí i o bramborách...
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 10. úno, 2007 14:44

tak to ja sem mel pocas leta vzdy 69-70kg na 185,5cm a bylo tam jeste pomerne dost tuku......ted co posiluju tak mam 79-80kg :twisted: a to jen za pul roku.....papam 5-6x denne....vacsinou i po osme vecer, rano mliko+kukuricni lupinky nebo ovesni vlocky, na obed to zavisi podle toho ci je pred vyplatou nebo uz po :? ale moc masa v tom neni
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » sob 10. úno, 2007 15:00

kik píše:Tomkinsi v tom s tebou nesouhlasím právě večer tělo nejvíc přibírá protože se zpomaluje metabolismus,to bych naopak doporučil lidem kteří mají problém přibrat.

nomercy jestli chceš shodit tak po 12 hodině nejez nic v čem je cukr a to třeba platí i o bramborách...

Nektere latky (napr. vapnik) organismus vstreba a mnohem lepe vyuzije ve spanku ... takze vapnik k veceri :wink: Neni spatne jist vecer ... jen neni jedno co jis a dejme tomu v jake mire :wink:

Mimochodem cukr a tuk v bramborach :?: Nejsou ty brambory nahodou z Cernobylu :?: Takhle skrob, ktery se v tele premeni na cukr ... to uz je jina, ale to je trosku jinej cukr ... :wink:

Kik - doporucuji trochu odbornejsi literaturu nez casak "Tina" , pak udeluj rady ... :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » sob 10. úno, 2007 17:17

2 nomercy:

Hele. otazka stravovani je dost komplexni a resit jenom tvaroh nebo protein je naprosty nesmysl. Strava musi byt vyvazena z hlediska pomeru cukru, tuku a bilkovin. Cukry ve spravne forme (slozitejsi formy sacharidu), tuky nejlepe s nenasycenymi mastnymi kyselinami a bilkoviny z kvalitnich zdroju a dobre stravitelne. Pokud chces zhubnout, tak vydej energie musi byt vetsi nez prijem. K tomu pestrost a optimalni rozlozeni (napr 5 jidel denne). To je na delsi studium co, proc a kdy jist. Doporucuju nejdriv neco nastudovat a pak resit stravu, a do te doby hlavne tvrde makat. Ten jidelnicek se muze klidne resit za pochodu....
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » ned 11. úno, 2007 13:36

Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » ned 11. úno, 2007 15:14

luen píše:
kik píše:Tomkinsi v tom s tebou nesouhlasím právě večer tělo nejvíc přibírá protože se zpomaluje metabolismus,to bych naopak doporučil lidem kteří mají problém přibrat.

Nektere latky (napr. vapnik) organismus vstreba a mnohem lepe vyuzije ve spanku ... takze vapnik k veceri :wink: Neni spatne jist vecer ... jen neni jedno co jis a dejme tomu v jake mire :wink:

Mimochodem cukr a tuk v bramborach :?: Nejsou ty brambory nahodou z Cernobylu :?: Takhle skrob, ktery se v tele premeni na cukr ... to uz je jina, ale to je trosku jinej cukr ... :wink:

Kik - doporucuji trochu odbornejsi literaturu nez casak "Tina" , pak udeluj rady ... :wink:

ano měl jsem přesně namysli škrob ,já Tinu nečtu ty asi jo protože víš co tam píšou.
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně