potřebuju radu

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

potřebuju radu

Příspěvekod marekkk » ned 04. bře, 2007 14:46

ahoj všichni!rád bych si udělal box. pytel ale vubec nevim z čeho a ani čim ho naplnit.zda se mi ze kupovat si ho je celkem zbytečnost tak jestli by mi někdo nehodil návod nebo nejak poradil. díky
marekkk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: potřebuju radu

Příspěvekod TRiTON » ned 04. bře, 2007 19:27

marekkk píše:ahoj všichni!rád bych si udělal box. pytel ale vubec nevim z čeho a ani čim ho naplnit.zda se mi ze kupovat si ho je celkem zbytečnost tak jestli by mi někdo nehodil návod nebo nejak poradil. díky

Ušetři si pár korun,a kup si ho...třeba v bazaru ho můžeš sehnat dost levně...jinak vyrábět ho mi přide jako krávovina..
TRiTON
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: potřebuju radu

Příspěvekod villa15 » ned 04. bře, 2007 19:30

marekkk píše:ahoj všichni!rád bych si udělal box. pytel ale vubec nevim z čeho a ani čim ho naplnit.zda se mi ze kupovat si ho je celkem zbytečnost tak jestli by mi někdo nehodil návod nebo nejak poradil. díky
Ja bych o něčem věděl.Sežen si klasický pytel dotoho nasyp písek nebo rýži a máš box.pytel.Přeji hodně štestí :roll: :roll:
villa15
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod bjohny » pon 05. bře, 2007 9:22

4marekkk:...je to hadam presne rok co som o takomto case planoval spravit boxovaci pytel :roll: ...nastesti me to preslo a ja nasetril par korun(1260,-sk) a koupil v HyperNove v prodejne SportRysy pytel Katsudo cerne farby(jako kdyby na tom zalezelo :D ) 80x30cm/25kg, umela kuze.... myslim ze se to ani nevyplati vyrabet si box. pytel
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » pon 05. bře, 2007 11:48

taky si myslím že je to zbytečný si ho vyrábět aby něco vydržel a vypadal jak má....

JInak ty co jsem viděl já, tedy jejich vnitřnosti byly odřezky z kůží (kousky různých kůží atp) zdřejmě nějaký odpad z výroby či co...a toho písku co tu byl zmiňovám se nechytej :D já mám jeden pytel prosypaný pískem a nikomu se do něj zrovna bušit nehce :lol:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marekkk » pon 05. bře, 2007 18:33

:) tak jo díky za odpovědi a asi to fakt nemá cenu našetřím nějaké many a bude to
marekkk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » pon 05. bře, 2007 20:00

Lada:...no jo vacsina pytlu se plni textilnim a jinym odpadem....
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » úte 06. bře, 2007 10:51

to pak je celkem dobrej kšeft, ale nějaký ten odpad by se mi taky hodil abych mohl doplnit dva pytle, písek se mi neosvědčil :oops: :lol:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » úte 06. bře, 2007 15:59

Lada píše:to pak je celkem dobrej kšeft, ale nějaký ten odpad by se mi taky hodil abych mohl doplnit dva pytle, písek se mi neosvědčil :oops: :lol:

co mam mensi pytel s prave kuze(cca 50x20cm) tak sem nejdriv taky naplnil piskem ale vsechen se natlacil na dno pytle a to bylo pak jak skala, vyresil som to tak ze jsem ten piskek naplnil do plastikoveho pytle o polovicnem prumeru toho pytle, dal to do nej a po krajich,spodku jeste doplnil hrachem :lol: ....ten se ale casem rozmrvil tak sem tam dal ten textilny odpad a je to zuzo.....malinky,celkem tezky a tvrdy pytel.....

PS: ted je ale v garazi a zerou ho tam krysy :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod nomercy » úte 06. bře, 2007 22:58

kup si u piransportu pytel prázdnej. ten nejvetší co tam mají stojí prázdnej 1100kč a naper ho prositým pískem a kousky hadrů,dělej malé vrstvy a střídej to. Budeš mít luxusní pytel na tvrdý udery...
Smrt je jistá, život Ne!
nomercy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod damien » sob 10. bře, 2007 20:14

taky be se mi hodil pytel... jeden mam ,ale je malej :lol: no tak dobre ja si ho koupim 8O :D
This is where the dragons went. They lie...
Not dead, not asleep. Not waiting, because waiting implies expectation. Possibly the word we're looking for is...
...dormant.
damien
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na bojová umění a sporty obecně