dotaz

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

dotaz

Příspěvekod novotaa » sob 10. bře, 2007 21:08

mam totalne ztuhle nohy asi po 5 letech posilovani.nejsem nejak babity.mohutnejsi.a mam zkraceny slachy nebo upony nebo jak se tomu rika na nohou.na nejaky kop na hlavu muzu zapomenout.tak vas zadam o radu jak se toho zbavit nejake strecinkove cviky?jake? beh?
a druhy dotaz neni nejake video jak se ma kopai jak na bok tak na hlavu?nejak mi nejde to otoceni na stojne noze.nejak je mi to neprorozene.nebo mozna to souvisi s temi slachamia nechce me to pustit.
dekuji mnohokrat
novotaa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: dotaz

Příspěvekod Genesis » sob 10. bře, 2007 21:31

novotaa píše:mam totalne ztuhle nohy asi po 5 letech posilovani.nejsem nejak babity.mohutnejsi.a mam zkraceny slachy nebo upony nebo jak se tomu rika na nohou.na nejaky kop na hlavu muzu zapomenout.tak vas zadam o radu jak se toho zbavit nejake strecinkove cviky?jake? beh?
a druhy dotaz neni nejake video jak se ma kopai jak na bok tak na hlavu?nejak mi nejde to otoceni na stojne noze.nejak je mi to neprorozene.nebo mozna to souvisi s temi slachamia nechce me to pustit.
dekuji mnohokrat

a děláš někaký BU/BS? jaký? obecně učit se kopy a různý všci z videa nevim no, lepší je aby tě zezačáku korigoval trenér, a na hlavu taky nekopnu, stačí mi že kopnu do výšky žeber a sem spokojenej
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod damien » sob 10. bře, 2007 21:39

ja bych doporucoval poradne protahovani a pak se casem uvidi, jak vysoko kopnes.
This is where the dragons went. They lie...
Not dead, not asleep. Not waiting, because waiting implies expectation. Possibly the word we're looking for is...
...dormant.
damien
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Rychi » ned 11. bře, 2007 8:28

Cvic podle suizukiho systemu dokonaleho protazeni, viz http://aiki.euweb.cz/?type=article&id=7
Rychi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod novotaa » ned 11. bře, 2007 11:38

chtel bych se dat asi na mt.ale nechci tam jit naprosto ztuhly.a co treba ten beh ten by nepomohl ty nohy tak nejak ulehcit.a protahnout
novotaa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Alisdair » ned 11. bře, 2007 12:19

Nejlepší máš když začneš chodit dělat nějaký BU a i bez přípravy. Taky jsem kdysi takhle doma kopal a trenoval podle knižky a pak jsem přišel na trenink a bylo mi to docela k ničemu, teda krome toho zvyku kopat. Prostě ta aplikace v boji je o něčem trochu jinem.
Alisdair
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TF » ned 11. bře, 2007 14:31

klasickej překážkovej sed jestli víš jak to vypadá a zkoušet si lehnou na obě strany to protáhe skoro všechno :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod CeLy » pon 12. bře, 2007 15:50

2novotaa: Ja by som ti odporucil ten suzukiho strecing na ktory tu dal odkaz Rychi, lebo ja tiez podla neho cvicim doma a este aj na karate kde pouzivame totozne cviky a za pol rok spravim spagat kedy kolvek si na to zmyslim a k snure tiez nemam daleko, ale chce to samo cas a v tvojom pripade cvicit tak 2 krat do tyzdna
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod CeLy » pon 12. bře, 2007 15:52

4all: Tym nechcem povedat ze na karate chodim pol roka, len ze pol rok cvicim strecing okrem treningu aj doma podla toho suzukiho strecingu
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod CeLy » pon 12. bře, 2007 15:53

SRY: ale 2 krat do tyzdna som myslel samo 2 krat do dna :oops: :oops:
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Zpět na bojová umění a sporty obecně