nejaka clenba mi dosla na leto do plaviek domov
  nejaka clenba mi dosla na leto do plaviek domov  ,tak nestras
 ,tak nestras  ..bratovi celkom slusne ako sutaznemu powerlifterovi zafical pri zhadzovacke do vahy na sutaz a k Efacu sa nejak kurna nemozem dostak...kvoli zasran.m fetakom
 ..bratovi celkom slusne ako sutaznemu powerlifterovi zafical pri zhadzovacke do vahy na sutaz a k Efacu sa nejak kurna nemozem dostak...kvoli zasran.m fetakom  
   ..podrbali sportovcom do kapusty
 ..podrbali sportovcom do kapusty 

stronger píše:Zdar zajímalo by mě jaký kdo máte tipy a rady jak se co nejrychleji zbavit tuku a jaký máte názor na spalovače tuku. díky

já bych řek že nějaké trocha fungují dle své zkušenosti, ale k tomu je zapotřebí pořádně makat, jet rýsovačky, běhat, šlapat na kole atd... třeba i dvoufázově několik hodin deně. K tomu samo upravit dost režim stravování a vyhodit z jídelníčku plno dobrých věcí
 já bych řek že nějaké trocha fungují dle své zkušenosti, ale k tomu je zapotřebí pořádně makat, jet rýsovačky, běhat, šlapat na kole atd... třeba i dvoufázově několik hodin deně. K tomu samo upravit dost režim stravování a vyhodit z jídelníčku plno dobrých věcí   
   .
. 

diablik píše:jaký máte názor na spalovače tuku?.............podvod..fake..jedine "spalovace" co funguju su clenbuterol/spiro/ a efedrin..ale tie su trosku z ineho sudka...

no neviem, ale z vacsiny zdrojov (a ciastocne aj z mojich pokusov na mne) mi vychadza, ze najlepsie je dat si dokopy slezinu-zaludok - cize ponajviac zacat sa dobre a spravne stravovat
 Na kazdym rohu rostou tri, kazdej tvrdi neco jinyho a o efektu casto darmo mluvit....
  Na kazdym rohu rostou tri, kazdej tvrdi neco jinyho a o efektu casto darmo mluvit....
ukropcany píše:Nežrať + beh + posilka... overené...od novembra 2006 do dnes zo 105 na 90
 nato potrebujes hafo super-spalovacu !!!

na to lakaj v reklamach a spousta lidi tomu moc moc chce verit
sam-soi píše:pockej pockej, ale idea je prece za mesic schodit 20 KG bez potu a driny !!

) Jsem chytra jak radio, co
) Jsem chytra jak radio, co 

. Se spalovačema souhlas s jjosefem. Btw: lecitin + ginkgo = soustředení, koncentrace, paměť a schopnost učení se mi neuvěřitelně zvedla. Až sem zíral a překvapil sám sebe
 . Se spalovačema souhlas s jjosefem. Btw: lecitin + ginkgo = soustředení, koncentrace, paměť a schopnost učení se mi neuvěřitelně zvedla. Až sem zíral a překvapil sám sebe  . Teď to zas můžu na půl roku vysadit...
 . Teď to zas můžu na půl roku vysadit...

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků