ukropcany píše:Niektorí ľudia sa nenaučia ani keď im hovoríš informáciu priamo do ucha... :lol: :wink: Inak knižky o BU som prestal čítať pred pár rokmi, čo som zistil, že po aj slovensku chodia ľudia, ktorí sú skvelí zápasníci a že ma naučia viac ako nejaká knižka... ale fakt je, že keď nie je dobrý učiteľ, tak aj knižka sa zíde... ale je to zúfalstvo...
honnek píše:Díky za reakce. No ono by v okolí byl i nějaký nějaký ten oddíl, ale z časových důvodů nevím nevím jestli bych si to mohl dovolit. Jinak aspoň vím že sám se učit nemá cenu. :roll:
jd-man píše:To každopádně. Souhlas. Jen je otázkou, kolik si toho zapamatuješ a zvládneš na 1 semináři, abys to pak celý následující měsíc cvičil dobře. Zvláště, jsi-li začátečník a víš o tom prd (neznáš principy pohybu atd.). Aspoň pro začátek je téměř nezbytný mít někoho, kdo to cvičí dobře a na koho můžeš koukat pořád (ne jen jednou za měsíc) a kdo tě popřípadě opraví, když to děláš blbě.
jd-man píše:Souhlas. Jen je otázkou, kolik si toho zapamatuješ a zvládneš na 1 semináři, abys to pak celý následující měsíc cvičil dobře.
jd-man píše:Zvláště, jsi-li začátečník a víš o tom prd (neznáš principy pohybu atd.). Aspoň pro začátek je téměř nezbytný mít někoho, kdo to cvičí dobře a na koho můžeš koukat pořád (ne jen jednou za měsíc) a kdo tě popřípadě opraví, když to děláš blbě.
Když máš možnost cvičit podle knížky, necvičit vůbec, cvičit na takovýh seminářích anebo cvičit pravidelně s učitelem, určitě je nejlepší ta poslední varianta... Ale když ta poslední varianta chybí, tak je rozhodně to nejlepší jezdit na semináře a makat sám.
kik píše:Dívej já si myslím ,že kniha je skvělí doplněk ,ale na druhou stranu tak kniha mi dala vždy nejvíce informací. Tak ti doporučím khihu Dynamické karate je to perfaktně udělano vše popsáno a nafoceno.Já osobně si myslím ,že tu knihu by si měl přečíst každý karatista at nevznikají takové paskvily v technikách jako třeba... je toho hodně.jinak kumite tě nenaučí.
CiD píše:sam si spominam ako som si myslel, ze nestiham a nie je cas, ale ver mi ked sa chce tak sa da
RBR píše:kik píše:Dívej já si myslím ,že kniha je skvělí doplněk ,ale na druhou stranu tak kniha mi dala vždy nejvíce informací. Tak ti doporučím khihu Dynamické karate je to perfaktně udělano vše popsáno a nafoceno.Já osobně si myslím ,že tu knihu by si měl přečíst každý karatista at nevznikají takové paskvily v technikách jako třeba... je toho hodně.jinak kumite tě nenaučí.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků