Tom99 píše:Jo toho su si - i když jsem to ještě nezkusil - vedom, ale co bude pro mě hlavní a co doplňkový, to si budu muset rozhodnout, až nějakou chvíli budu obě ''věci'' dělat zatím jako laik vážně nevím. Ale dík za názory určitě to nějak zkusím vymyslet...
SiuLouFu píše:Tom99 píše:Jo toho su si - i když jsem to ještě nezkusil - vedom, ale co bude pro mě hlavní a co doplňkový, to si budu muset rozhodnout, až nějakou chvíli budu obě ''věci'' dělat zatím jako laik vážně nevím. Ale dík za názory určitě to nějak zkusím vymyslet...
Bud chces bouchat (), nebo tancovat (
). Je to hrozne jednoduchy ...
SiuLouFu píše:Tom99 píše:Jo toho su si - i když jsem to ještě nezkusil - vedom, ale co bude pro mě hlavní a co doplňkový, to si budu muset rozhodnout, až nějakou chvíli budu obě ''věci'' dělat zatím jako laik vážně nevím. Ale dík za názory určitě to nějak zkusím vymyslet...
Tom99 píše:SiuLouFu píše:Tom99 píše:Jo toho su si - i když jsem to ještě nezkusil - vedom, ale co bude pro mě hlavní a co doplňkový, to si budu muset rozhodnout, až nějakou chvíli budu obě ''věci'' dělat zatím jako laik vážně nevím. Ale dík za názory určitě to nějak zkusím vymyslet...
Uvážils možnost, že WCH nechcu cvičit jenom proto abych mohl "bouchat"
Tom99 píše:... (zkraceno) ...
Uvážils možnost, že WCH nechcu cvičit jenom proto abych mohl "bouchat"
Ale pokud chces delat BU a nechces bouchat, tak asi radsi delej tu Capoeiru a misto Wing Chunu si priber radsi nejakou gymnastiku nebo studiovej tanec.
Ale pokud chces delat BU a nechces bouchat, tak asi radsi delej tu Capoeiru a misto Wing Chunu si priber radsi nejakou gymnastiku nebo studiovej tanec.
Tom99 píše:SiuLouFu: No neřekl bych, že BU je jenom o tom dát ránu a dostat ránu, je to moc důležitá část BU, ale rozhodně nesouhlasím s tím, že jde jen a jen o to. To si snad spíš myslel BS, kde jde hlavně o to dát a dostat...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků