horal píše:Rád bych otevřel diskuzi pro ty z nás, kterým už je přes 30 nebo se blíží 40 nebo dokonce i více. Jak často a kolik trénovat. Kolik času věnujete speciálnímu tréninku BÚ, kolik a jak často běháte, posilujete? Vidíte na sobě ještě rozvoj síly, rychlosti, stavby těla, bojových dovedností?
ukropcany píše:Dostaneš... dedku
graver píše:...A pak to hodně bolelo...
TongPo píše:Přijeď na setkání bu vol.3, tam teprve poznáš, co je to bolest...Rád bych si zase jednou smlsnul na nějakým karatistovi, jenže Ucrop mi Ranaře určitě znehodnotí, takže nebude použitelnej...
No, já mám pro tebe takovej tajnej recepis.Makoto píše:Teda panove, ja mam naopak pocit, ze ve svych 35 letech uz to asi lepsi nebude. Rychleji se unavim, vsechno me boli po treninku dele nez drive, beh uz neni co drive....reknete mi, co berete, to chci taky
jox píše:No, já mám pro tebe takovej tajnej recepis.Makoto píše:Teda panove, ja mam naopak pocit, ze ve svych 35 letech uz to asi lepsi nebude. Rychleji se unavim, vsechno me boli po treninku dele nez drive, beh uz neni co drive....reknete mi, co berete, to chci taky![]()
Nech si narůst dlouhou řídkou bradku jako v kungfu filmech, a všichni začnou naopak po straně s uctivostí šeptat: Jóóój, podívejte se na toho borce! Takovej děduško, a má kondičku skoro jako my mlaďoši. To bych potom taky chtěl!![]()
Můžeš to zkusit taky, ale psst!
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků