Já tě naučim sestavu jak budeš chtít dlouhou. Hlavně, kolik to hodí?Galiloo píše:Hledám někoho kdo by mě naučil nějakou delší sestavu s nožem.Je to docela důležité.Je mi jedno o jaký se jedná styl.Byl bych moc vděčen.Kdyžtak pište SZ.Dík moc.Finančně se samozřejmně odměním.
jox píše:Já tě naučim sestavu jak budeš chtít dlouhou. Hlavně, kolik to hodí?Galiloo píše:Hledám někoho kdo by mě naučil nějakou delší sestavu s nožem.Je to docela důležité.Je mi jedno o jaký se jedná styl.Byl bych moc vděčen.Kdyžtak pište SZ.Dík moc.Finančně se samozřejmně odměním.![]()
luen píše:Ja jednu sestavu umim ... takovou a je hooodne prakticka
Panda píše:2 All: rád bych všem co jsou tu na serveru třeba noví a co si náhodu čtou tohle forum a mají dojem že jsme tu banda posměváčků co nechtějí pomoc zdůraznil, že tomu tak není,
Galiloo píše:Hej fakt???Jako budeš čerpat z technik z motýl nožů???Nebo se učíte nějakou extra???
Potřebuji to do práce.Nechci se uchylovat ke střelnym zbranim-neuznávám to-pistolí tě může sejmout každej ubožák,ale ruční zbraň na ruční zbraň-to už musíš prokázat nějaký schopnosti.Samozřejmně doufám že k něčemu takovému nedojde,ale kdyby mi šlo o krk tak mi nic jiného nezbyde-nehledě na to že to tam mam fakt na Hraně...Posledního chlapíka který tam dělal ochranku prý uprostřed noci unesli(Myslim to vážně )Jinak na obuch či spreje atd se moc spoléhat nechci-už sem slyšel X případů kdy to na určité lidi nefungvalo
TongPo píše:No ty seš teda materiál
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků