ukropcany píše:4anonym - no, lenže v Prievidzi máte super kickbox - http://www.eastlabs.biz/article/1668 , Vlado je super štípač a jeho zverenec Bezuška je tiež super... nehovoriac o tom, že chodievajú k Hlavačkovcom na box do Nitry... ak strike, tak tu určite nič nepokazíš...
pm píše:mno jo, ale Kniza by byl dobrej at by delal to nebo ono; ted jsme ho s klukama videli v nedeli, soudcoval dva MM zapasy
NOKT píše: Je mi 20, mám 73 kilo, skoro 190 na výšku a v oddíle není jedinej člověk podobné stavby těla, pokud nedojdou kluci s hnědýma páskama, kteří moc pravidelně nechodí. Můj pravidelný sparring je kluk co chodí do 9 třídy a víc jak 55kilo fakt nemá. A to je prosím nejzkušenější a nejstarší závodník mezi klukama, kterýho bych v oddíle našel.
hellas píše:NOKT píše: Je mi 20, mám 73 kilo, skoro 190 na výšku a v oddíle není jedinej člověk podobné stavby těla, pokud nedojdou kluci s hnědýma páskama, kteří moc pravidelně nechodí. Můj pravidelný sparring je kluk co chodí do 9 třídy a víc jak 55kilo fakt nemá. A to je prosím nejzkušenější a nejstarší závodník mezi klukama, kterýho bych v oddíle našel.
Jestli se kluci ve čt uráčijó přijít, určitě tam někdo na potáhání bude, váhově i výškově
RUNAR píše:Zápas má tu nevýhodu že se tam nejede přímo na "dokončení" soupeře, ale má spoustu velmi silnejch stránek, o tom žádná.
hellas píše:Taky hlasuju pro zápas.
BTW neřekl bych, že je to s BJJ jako s jedničkou na zemi tak jasné, Fjodor nebo Sakuraba só teho důkazem např.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků