vera píše:Dobry den, rada bych zacala s bagua zhang a rada bych se informovala na kvalitu skoly a vyuky pani Zhai Yun, pripadne zda v ni nekdo cvicite, kolik trenink stoji (to jsem se na strankach nedozvedela) a jak probiha, take bych se chtela zeptat, zda je u nas i jina skola bagua, kam by me kroky meli pripadne smerovat. Diky moc. Mimochodem otazka bokem, ceskou wushu scenu jako laik chvilku sleduji a zaujalo me, kolik skol uz ma jmeno Zhai v nazvu, co ja vim, puvodne ucil pan Zhai Hongyin s pani Zhaihua v jedne skole, posleze se rozdelili, k panu Zhai se pridala Zhai Yun, opet doslo k rozdeleni skol a s pani Zhai Yun nyni jeste vyucuje jeji bratr... co bude nasledovat?Diky jeste jednou
vera píše:to mi moc optimismu neprineslo, muzete byt trosku konkretnejsi prosim? staci mi odpoved stylu je to spatne, nechod tam, je to dobre, jdi tamjinak ty rodinne vztahy samozrejme znam, prekvapuje me jen to, jak muzou mit clenove jedine rodiny tri navzajem si konkurujici skoly, to musi byt rodinka
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků