ogrish

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

ogrish

Příspěvekod bruce » pát 17. čer, 2005 7:41

medzi kiamaratmi teraz leti stranka-www.ogrish.com...je to stranka plna nasilia a vrazd....kym som sa nepozrel na tu stranku bolo mi dobre...hehe.poznate ju n iekto?je podla vas ta sranka trestne stihana...napr tych ktori na nu chodia?co hovorite o ludoch ktori take nieco navstevuju?
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 17. čer, 2005 9:39

Jo taky jsem dostal odkaz a jelikoz sem nevedel o co se jedna tak jsem spustil video kde se, jak rikas, vrazdi a popravuje. Jsem docela silna natura a par zabijacek jsem uz delal, ale tohle je na mne silny kafe. A ani nemyslim zes to tu Bruci mel zminovat. Lidi kteri takove stranky provozuji NEJSOU normalni.

Zdar a silu
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » pát 17. čer, 2005 10:47

Tak přátelé to i mě dorazilo a budu se snažit kontaktovat lidi, kteří by mohli tuto skupinu lidí nějak stíhat a alespoň docílit toho, aby se takové materialy nedostaly na internet. Když si představím, že to mohou shlédnout i děti. Je mi z toho ještě hůř.
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod mao » pát 17. čer, 2005 11:00

taky to znam a videl jsem jednu popravu a jeste par videi. Mozna ze by se tohle hodilo k te diskusi o meditaci a strachu. Clovek si muze otestovat nakolik ho jeho mysl posloucha, ale je to pomerne drsna zkouska.

Krokac: ja bych to nezakazoval. Kdyz se clovek podiva na takovouhle stranku tak si treba uvedomi ze nema jezdit 200 po dlanici, nebo ze lide jsou jini nez se mu zda z okruhu lidi ve kterem se pohybuje on. Muze to mit i pozitivni vyznam. To uz jsou skodlivejsi filmy kde se zda ze se cloveku nic nemuze stat.
mao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Raptor » pát 17. čer, 2005 11:17

Krokac píše:... a budu se snažit kontaktovat lidi, kteří by mohli tuto skupinu lidí nějak stíhat a alespoň docílit toho, aby se takové materialy nedostaly na internet ...

Odpíchni se od tohoto:

Kód: Vybrat vše
traceroute www.ogrish.com
traceroute to 209.0.146.223 (209.0.146.223), 30 hops max, 38 byte packets
 1 XXX.chello.upc.cz (62.XXX.XXX.XXX)  9.867 ms  10.518 ms  5.718 ms
 2  d90.dkm.cz (62.24.68.90)  11.575 ms  14.926 ms  20.245 ms
 3  cz-prg01a-ra1-ge0-0-0-v10.aorta.net (213.46.172.5)  11.343 ms  9.910 ms  10.612 ms
 4  de-fra01a-rd2-pos-2-0.aorta.net (213.46.160.29)  21.118 ms  22.644 ms  21.778 ms
 5  213.46.160.146 (213.46.160.146)  116.264 ms  118.263 ms  113.754 ms
 6  ge-6-1.car1.Newark1.Level3.net (64.156.0.13)  113.538 ms  113.809 ms  114.677 ms
 7  unknown.Level3.net (64.156.0.58)  116.350 ms  115.741 ms  116.078 ms
 8  209.0.146.224 (209.0.146.224)  114.648 ms  115.318 ms  117.656 ms

a

Kód: Vybrat vše
whois ogrish.com

Whois Server Version 1.3

Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.

Domain Name: OGRISH.COM
   Registrar: NETWORK SOLUTIONS, LLC.
   Whois Server: whois.networksolutions.com
   Referral URL: http://www.networksolutions.com
   Name Server: NS1.TECHIEMEDIA.NET
   Name Server: NS2.TECHIEMEDIA.NET
   Status: REGISTRAR-LOCK
   Updated Date: 17-jan-2005
   Creation Date: 18-jun-2000
   Expiration Date: 18-jun-2007

Registrant:
Not Yet
ATTN: OGRISH.COM
c/o Network Solutions
P.O. Box 447
Herndon, VA.  20172-0447

Domain Name: OGRISH.COM

Administrative Contact:
      Not Yet           da2hv66n45g@networksolutionsprivateregistration.com
      ATTN: OGRISH.COM
      c/o Network Solutions
      P.O. Box 447
      Herndon, VA 20172-0447
      570-708-8780

Technical Contact:
      Network Solutions, LLC.           customerservice@networksolutions.com
      13200 Woodland Park Drive
      Herndon, VA 20171-3025
      US
      1-888-642-9675 fax: 571-434-4620

Record expires on 18-Jun-2007.
   Record created on 18-Jun-2000.
   Database last updated on 17-Jun-2005 06:11:10 EDT.

Domain servers in listed order:

NS1.TECHIEMEDIA.NET          4.78.22.9
   NS2.TECHIEMEDIA.NET          67.72.101.12

This listing is a Network Solutions Private Registration. Mail
correspondence to this address must be sent via USPS Express Mail(TM) or
USPS Certified Mail(R); all other mail will not be processed. Be sure to
include the registrant’s domain name in the address.

No uvidíš sám - jsou na serveru v Herndonu, Virginia, USA, takže držím palec.
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » pát 17. čer, 2005 13:14

Ehm ... :D teď jsi mě dostal. přes kompy nejsem moc znalej. To má být návod jak sprovodit ze světa zmiňované stránky? No na to já nemám. Ale jestli to umíš tak to udělej. Nebo to nechám jiným.

Jestli je to nějaký problém tohle zrealizovat, tak se omlouvám. Jen jsem chtěl něco proti tomu dělat. 8)

Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod mao » pát 17. čer, 2005 13:35

Krokac píše:Ehm ... :D teď jsi mě dostal. přes kompy nejsem moc znalej. To má být návod jak sprovodit ze světa zmiňované stránky? No na to já nemám. Ale jestli to umíš tak to udělej. Nebo to nechám jiným.

Jestli je to nějaký problém tohle zrealizovat, tak se omlouvám. Jen jsem chtěl něco proti tomu dělat. 8)

ne to je jen vypis toho kdo si tu domenu ogrish zaregistroval. Dava Ti adresu abys tam udelal poradek. Predstavuju si to jako v akcnich filmech, jed to tam vycistit. :)
mao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Raptor » pát 17. čer, 2005 13:49

No ve skutečnosti bohužel nejsou záznamy ve whois databázi kompletní, tekže z toho nevyčteme, kdo si to zaregistroval - jen, že hostují web u společnosti NETWORK SOLUTIONS, LLC. v Herndonu, Virginii, USA. Ale to může klidně i Franta odvedle, pokud jim bude platit pár peněz měsíčně za hosting.

Nicméně jsem se na ty stránky koukl a zjistil jsem, že jsou tam ©panělská a Portugalská jazyková verze, takže autory nejspíš hledej buď v Jižní Americe, a nebo někde jinde, kde se mluví těmito jazyky.

Tím jsem chtěl jen ukázat, že postihnout autory není žádná legrace - prostě proto, že nevíš, kdo to je.

Jediný, co se dá dělat je napsat providerovi, otázkou ale zůstává, jestli s tím provider něco podnikne.
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » pát 17. čer, 2005 14:20

[quote="Krokac"]Tak přátelé to i mě dorazilo a budu se snažit kontaktovat lidi, kteří by mohli tuto skupinu lidí nějak stíhat a alespoň docílit toho, aby se takové materialy nedostaly na internet. Když si představím, že to mohou shlédnout i děti. Je mi z toho ještě hůř.[/quo
Naposledy upravil bruce dne sob 18. čer, 2005 9:27, celkově upraveno 1
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Ogrish

Příspěvekod Anonymní » pát 17. čer, 2005 15:57

Ja si myslim ze je na dobre ze takato stranka existuje. Tu aspon clovek vidi realitu a to co sa vo svete naozaj deje. Netreba si zatvarat oci ani pred takymito vecami. Co ta nezabije to ta posilni. Isteze ak niekto vie o sebe ze ma na taketo veci slabsi zaludok tak nech to nepozera.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 17. čer, 2005 16:10

Tady nejde o to zda nekdo ma zaludek na to nebo ne. Tady jde o to ze obeti doslova vystavovane na tomto serveru maji rodiny a o to, ze napriklad deti(!!!) si mohou prehrat jak umrel jejich tata..... Coz je priserny. V tomhle je jadro nechutnosti techto stran.

Je to totalni moralni upadek.

PS. Bruci nikdo nemel na mysli tebe, to je jasny. Dyt uz ti je prece 14.
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » pát 17. čer, 2005 16:45

No v jistém smyslu to má nějaký význam, ale štve mě to, že si to právě mohou přečíst i děti. Není tam žádné omezení a jak víme děti mají moc velkou fantazii a tohle by mohla být později realita i u nás což by bylo velmi špatné. Když by z takových dětí pak vyrostli zabijáci, né? Alespoň ty stránky udělat placené atd.

bruce: ten výrok s dětmi nebyl nijak mířen na tebe. Myslel jsem to všeobecně. Ale upřímně, když je Ti 14. Tak to taky ještě není někdy uplně zralý věk. Ale z toho co píšeš, tak máš asi všech pět pohromadě.
Takže pokud jsemse Tě nějak dotkl, tak se omlouvám !!!

Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

rum

Příspěvekod Stuart » pát 17. čer, 2005 16:48

těch stránek je daleko víc.. například tohle je podle mě celekm poučný http://poetry.rotten.com/redlight/
Osu
Stuart
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Sai » pát 17. čer, 2005 17:09

Jojo.. rotten je dost známá stránka s "fujtajblíkama"... jinak místo krve a tzv. jatečních hodů tam jsou i třeba uhnilé končetiny a podobné chuťovky....

Taktéž si myslím že tyto stránky by neměli být cenzůrovány... když se někdo dívat nechce tak ať se nedívá.. a když je někdo úchyl tak prosím..
a pamatujte si že z každého zla pramení dobro a cenzura je zlo největší... alespoň v tomto případě...

Doufám že to nevyznělo nějak "divně" .... já jsem taky normální člověk. Takové věci mi nevadí, ale dívat se na to taky nemusím... :?
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

vítejte v realitě

Příspěvekod Mirimon » pát 17. čer, 2005 17:15

mao píše:Krokac: ja bych to nezakazoval. Kdyz se clovek podiva na takovouhle stranku tak si treba uvedomi ze nema jezdit 200 po dlanici, nebo ze lide jsou jini nez se mu zda z okruhu lidi ve kterem se pohybuje on. Muze to mit i pozitivni vyznam. To uz jsou skodlivejsi filmy kde se zda ze se cloveku nic nemuze stat.

Tak tohle je kvalitní názor se kterým musím souhlasit. Možná si pak někdo uvědomí cenu lidského života.

Ovšem neměli bychom se znepokojovat tím, že je to na netu, ale tím že jsou takové věci vůbec možné! Protože nikdy nevíme, co se stane nám.

A co si myslet o lidech co ty stránky navštěvují? Vždyť dnes člověk nemusí navštěvovat tyto stránky, stačí se kouknout na televizi, kdy je krve víc než dost. Ke vší smůle platí, že čím více krve ve filmu, tím větší je jeho sledovanost. Ovšem tohle nikoho zřejmě nezaráží, protože v dnešní době je to už úplně normální. :(
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » sob 18. čer, 2005 8:33

nemusite mi tu pisat ospravedlnenia...ja som len poznamenal..nesom nijaky urazlived...ta svina bola hnusna zabijacka
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » sob 18. čer, 2005 10:47

Lidičky, já s vámi nakonec taky souhlasím, že to můžeme mít poučný charakter. ALe jde mi o to, že je rozdíl když se na to podívá dospělý člověk, který už má na život a na svět nějaký názor. Ať je jakýkoliv a nebo 12ti letý klučina či dívčina, které to může poznamenat na psychice. A víme, že takové děti již umí celkem slušně se pohybovat na internatu atd. Takový člověk hltá jakékoliv informace, aby si připadal dospělý. V adolescentním věku je to prostě nebezpečné, aby děti takové věci viděli. Takže bych byl proto, aby se to alespoň omezilo. Např. placené stránky atd.

Teď mi určitě řeknete, že děti vidí spousty násilí ve fimech atd. Jo s tím souhlasím, ale na co se dívají je na rodičích co jim dovolí. A že dnešní děti mají vztah k násilí díky fimům je prostě vina rodičů, že si to neumí pohlídat a že neví co je pro děti vhodné a co ne. A jestli mají doma internet, jako že většina lidí ho má. Tak děti, když přijdou ze školy mají několik hodin na to, aby takové stránky prohlíželi. TAK®E JSEM PRO OMEZENÍ PŘÍSTUPNOSTI !!! 8)

Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Raptor » sob 18. čer, 2005 10:59

Krokac píše:... TAK®E JSEM PRO OMEZENÍ PŘÍSTUPNOSTI !!! 8)

Jak?
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » sob 18. čer, 2005 11:07

Já nejsem Pc expert a fakt nevím jak, ale myslím , že by se nad tím měla celkově společnost zamyslet co prezentuje a co je v hodné a co ne. V očích experta budu asi vypadat jako najivka a tláskal. Ale prostě cítím, že by se s tím mělo něco dělat.

Když je člověk schopný vymyslet moderní prostředky pro zdravotnictví, armádu, kosmický výzkum atd. Proč nějaká chytrá hlava nevymyslí jak udělat něco proto, aby situace, která je mezi dětmi se ještě nezhoršovala?

metafora: "Každý shod, který sestoupíme, tak se ulomí a nemůžeme udělat krok zpět, tak proč nedělat alespoň nějaké zábradlí, abychom se mohli něčeho přidržet" :wink:

Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 18. čer, 2005 11:10

Takže státní moc a paragrafy mají suplovat rodiče ?? Když je dítě blbě vychovaný tak žádnej zákaz stejně nepomůže. Nebo snad žádný dítě do 18 nekouří?? A to je to uzákoněný, všude se o tom ví, je to snad pod pokutou pro prodejce a stejně si kde kdo hulí. Jen je na světě o jeden paragraf víc a mnoho lidí má z jeho přípravy živnost. Snažit se nahrazovat zákazama blbost lidí je dost nefunkční i ubohý. Smrt je součást života. Může být i poučná, když člověku umožní pochopit svojí pomíjivost. Jestli někdo má touhu vyhledávat tohle na intenetu nebo v učebnicích kriminalistiky či anatomie je to jeho věc. Jestli to někomu vadí ať udělá svoje webovky kde může ukazovat třeba svoje opálené tělo plný života :wink: A jestli Ti to vadí ještě víc tak s tím jdi za nějakým senátorem nebo do NOVY. Určitě se toho nějaký jouda chytne a bude to aspoň chvíli vnucovat lidem jako jeho boj proti Satanu :lol: Teď začíná okurková sezóna tak máš šanci i na "seriózní" tisk.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně