závistivcům- rzounkům atd píše:ares píše:Skoda že ste sa naucili prijmat ludi takych aky su
už proto že jste ničeho nedosáhli a nikdy ničeho nedosahnete jste ubohé nuly co dokáží pouze pomlouvat

VT
Moderátor: pm
závistivcům- rzounkům atd píše:ares píše:Skoda že ste sa naucili prijmat ludi takych aky su
už proto že jste ničeho nedosáhli a nikdy ničeho nedosahnete jste ubohé nuly co dokáží pouze pomlouvat
Ruten píše:Ti co viděli Kotlárových 160cm a 70kg v akci se asi dobře chlámou když si představí Lea na nějakým vyzívacím zápase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ach joo píše:
v současné době je v jeho klubu kolem 300 členů (platících pouze členské poplatky -je to nezisková organizace) ... za své hodiny nebere honoráře a živí se poctivou prací....
(vydává zdarma knihy i pro základní školy)...
koblih píše:Ach jo, je mi smutno kolik je tady negativní energie.
... a duševně zdatný "neanonym koblih" má nějaké hluboké poselství ? Sem s ním !Nějaký Jaroslav z Prahy tady založí diskuzi stylem pro mě naprosto nepochopitelně ubohým ... že ho hamba nefackuje ...
Kotlára "hamba fackuje" ?a vy všichni ostatní ... vy že děláte nějaké bojové umění? Nemáte pokory ani co by se za nehet vešlo.
vem to tak , že právě PROTO že tady někdo dělá "BOJOVÉ UMĚNÍ" tak se jim chce z Kotlára zvracet.Takhle uboze tady soudíte člověka, se kterým jste se možná ani nikdy nesetkali. Já jsem pana Kotlára viděl jednou v životě, přesto si ho velice vážím za to co dokázal a co dělá nyní.
Pokud mohu mluvit za sebe : znám ho, setkával jsem se s ním, nevážím si ho "za to co udělal". Nemůžu si "vážit" a mít "pokoru" před člověkem , který podvádí své kluky co mu věří, nabízí co sám neumí, dělá ze sebe co není a schovává co je. Jeho "výkony" (úspěchy jeho závodníků v gymnastice) jsou pěkné, bohužel však z jiného oboru než je bojové umění. Takové to plácání na vesnici, kde je každý Franta co "dělal karate" kingem, kde je nabídka pro mládež tak nuzná že pidlovoký je bystrozrakým - taková existence "lokálního borce" skutečně nemůže nijak dojmout jinde než tam...Až vy všichni chytří tady, budete mít za sebou a před sebou tolik lidí ochotných cvičit pod vašim vedením, jako má on pak mluvte., dovol mi abych SE TI VYSMÁL. Teď se budem předhánět číslama členů v klubu???:lol:
![]()
Už jsem zase nadlouho vyléčený abych sem lezl. Fuj.
koblih píše:Ach jo, je mi smutno kolik je tady negativní energie.
Samý zamindrákovaný anonymní chytrolín si tady léčí své problémy.
Nějaký Jaroslav z Prahy tady založí diskuzi stylem pro mě naprosto nepochopitelně ubohým ... že ho hamba nefackuje ...
a vy všichni ostatní ... vy že děláte nějaké bojové umění? Nemáte pokory ani co by se za nehet vešlo.
Takhle uboze tady soudíte člověka, se kterým jste se možná ani nikdy nesetkali. Já jsem pana Kotlára viděl jednou v životě, přesto si ho velice vážím za to co dokázal a co dělá nyní.
Až vy všichni chytří tady, budete mít za sebou a před sebou tolik lidí ochotných cvičit pod vašim vedením, jako má on pak mluvte.
Už jsem zase nadlouho vyléčený abych sem lezl. Fuj.
VT píše:ach joo píše:
v současné době je v jeho klubu kolem 300 členů (platících pouze členské poplatky -je to nezisková organizace) ... za své hodiny nebere honoráře a živí se poctivou prací....
(vydává zdarma knihy i pro základní školy)...
Jen tak nadhodím - občas ze zde přítomných(ho) zmiňuje jak jsou necharakterní všichni ti co berou PENÍZE za trénink v jejich školách a jak je v tomhle podvodník Kotlár (more, kdi pudes taki drancovat obchoďaky ?) férovej. Jen chci říct, že neznám školu normálního, poctivého kung fu (nepočítám třeba českou IWUF a Turnebera), která by brala dotace od města, tak jako Kotlár.
např. : 4. Sport Moravia - Wing Chun Klub
v částce 10.000,- Kč - na "Grand Prix Moravia"
v částce 45.000,- Kč - na činnost
zdroj : U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Havířova
Takže si logicky musí všechny své akce, pronájem tělocvičen a podobně platit sami.
Konec hlášení.
Ruten píše:Ti co viděli Kotlárových 160cm a 70kg v akci se asi dobře chlámou když si představí Lea na nějakým vyzívacím zápase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rutten píše:Sennin píše:
...a říká ti něco jméno Bruce Lee, jantare???
Říká, byl to nějakej herec na začátku 70 let. A co má jako být?
rutten
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků