Leoš Kotlár - je IDIOT nebo to jen dělá?

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Re: ach

Příspěvekod Anonymní » čtv 12. čer, 2003 10:19

závistivcům- rzounkům atd píše:
ares píše:Skoda že ste sa naucili prijmat ludi takych aky su

už proto že jste ničeho nedosáhli a nikdy ničeho nedosahnete jste ubohé nuly co dokáží pouze pomlouvat :lol:

:lol: :lol: :lol: hele ty jsi mi ale srandista :lol: :lol: :lol: , rekni mi prosim Te jednu jedinou vec, co by kdo mel Kotlarovi , treba rzounek, zavidet ??? :lol: :lol: :lol: ... Clovece, jsi mimo misu :lol: :lol: :lol: !!!
VT
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » čtv 12. čer, 2003 15:25

No na to, o co tu jde se snad dá dodat jen - Blbost světem vládne!!!!!!!!!!!!!!!
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » pon 16. čer, 2003 5:56

Petr Stach,

Ty si majster sveta a Europy v bojovych umeniach? Tak to Ti gratulujem.

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 19. čer, 2003 20:21

Ja vas fakt nechapu. Proc se tady budete dohadovat kdo je lepsi? Kdyz si fakt myslite,ze jste tak dobry proc si nedohodnete zapas? Vsechno by se vyreslio. Takhle jste zkrakta jen srabkove co "bojujou" hubou. Videli jste ,ze by se takhle nekdo dohadoval napr. v Thai boxu? Pokud nejste schopny dokazat,ze to co ucite fakt funguje tak to neucte nebo o tom alespon nemluvte.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WICKING » čtv 19. čer, 2003 20:29

Jo...a to rika clovek, ktery je Anonymni :P
WICKING
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 19. čer, 2003 22:26

Ti co viděli Kotlárových 160cm a 70kg v akci se asi dobře chlámou když si představí Lea na nějakým vyzívacím zápase :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

kotlar

Příspěvekod Anonymní » čtv 19. čer, 2003 23:26

Ruten píše:Ti co viděli Kotlárových 160cm a 70kg v akci se asi dobře chlámou když si představí Lea na nějakým vyzívacím zápase :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D

JO to sedi, blbecek kterej pod ruznejma nickama pise blbosti na netu a mysli si ze se nevi ze to je on budi jen smich a placani do stehen lidi ktery vedi o co jde. Ten SASEK neni schopnej se postavit ani poslednimu zakovi kterykoliv skoly wing tsun v republice je chudak kterej se realizuje vymyslenim uchylnych sestav a sam propadl dojumu ze je FAKT dobrej. Ty blbecku, Leosi, co budes delat az se nekdo fakt nasere a prijede za tebou ? Premyslej nad tim.Neni to tak daleko pred tim ze se to stane.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 20. čer, 2003 9:51

Pro anonyma

Já osobně pana Kotlára neznám, tek nebudu reagovat na jeho osobu, ale již několiktrát jsem při výměně názorů na diskusních klubech různejm lidem posílal svou adresu a tak. Nikdy se nikdo neozval.
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ach

Příspěvekod ata » stř 25. čer, 2003 13:16

už proto že jste ničeho nedosáhli a nikdy ničeho nedosahnete jste ubohé nuly co dokáží pouze pomlouvat :lol:[/quote] hele kdyzti ti naleju do pulitru moc a reknu ti ze je to pivo vipijes to? myslim si ze asi ne.Cetl jsem knihu od tveho sifu a otevrene zde rikam ze wing chun nerozumi nic mene je dobry sportovec.Ale to co dela neni Wing chun.Jeho citace tam kde karate konci zacina wing chun nezni ti to jako hloupost?
ata
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » čtv 26. čer, 2003 8:30

Petr Stach - mistr světa amoleta
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: leoš kotlár po sté

Příspěvekod Anonymní » pon 01. bře, 2004 12:26

ach joo píše:
v současné době je v jeho klubu kolem 300 členů (platících pouze členské poplatky -je to nezisková organizace) ... za své hodiny nebere honoráře a živí se poctivou prací....
(vydává zdarma knihy i pro základní školy)...

Jen tak nadhodím - občas ze zde přítomných(ho) zmiňuje jak jsou necharakterní všichni ti co berou PENÍZE za trénink v jejich školách a jak je v tomhle podvodník Kotlár (more, kdi pudes taki drancovat obchoďaky ?) férovej. Jen chci říct, že neznám školu normálního, poctivého kung fu (nepočítám třeba českou IWUF a Turnebera), která by brala dotace od města, tak jako Kotlár.

např. : 4. Sport Moravia - Wing Chun Klub
v částce 10.000,- Kč - na "Grand Prix Moravia"
v částce 45.000,- Kč - na činnost
zdroj : U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Havířova

Takže si logicky musí všechny své akce, pronájem tělocvičen a podobně platit sami.
Konec hlášení.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MiQing » pon 01. bře, 2004 21:37

[quote="Anonymní"][quote="ach joo"]o co vám jde? kotlár cvičil karate od svých 15 do 30 let. díky němu je již 25 let havířovské karate nejlepší republice.

Pana Kotlara neznam. Jen mi prijde divna tato cast textu, ktery ho ma "obhajovat" - kdyz neco cvici 15 let (od patnacti do triceti), jak se s tim slucuje to, ze diky tomu je to nekde uz 25 let nejlepsi v republice? Jen nechapu tu matematiku...
M.
MiQing
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod koblih » úte 02. bře, 2004 9:20

Ach jo, je mi smutno kolik je tady negativní energie. Samý zamindrákovaný anonymní chytrolín si tady léčí své problémy. Nějaký Jaroslav z Prahy tady založí diskuzi stylem pro mě naprosto nepochopitelně ubohým ... že ho hamba nefackuje ... a vy všichni ostatní ... vy že děláte nějaké bojové umění? Nemáte pokory ani co by se za nehet vešlo. Takhle uboze tady soudíte člověka, se kterým jste se možná ani nikdy nesetkali. Já jsem pana Kotlára viděl jednou v životě, přesto si ho velice vážím za to co dokázal a co dělá nyní. Až vy všichni chytří tady, budete mít za sebou a před sebou tolik lidí ochotných cvičit pod vašim vedením, jako má on pak mluvte.
Už jsem zase nadlouho vyléčený abych sem lezl. Fuj.
koblih
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 02. bře, 2004 11:47

koblih píše:Ach jo, je mi smutno kolik je tady negativní energie.

všechnu pozitivní jste nám odvezli do Havířova:wink:

[/quote] Samý zamindrákovaný anonymní chytrolín si tady léčí své problémy.

... a duševně zdatný "neanonym koblih" má nějaké hluboké poselství ? Sem s ním !

Nějaký Jaroslav z Prahy tady založí diskuzi stylem pro mě naprosto nepochopitelně ubohým ... že ho hamba nefackuje ...

Kotlára "hamba fackuje" ?

a vy všichni ostatní ... vy že děláte nějaké bojové umění? Nemáte pokory ani co by se za nehet vešlo.

vem to tak , že právě PROTO že tady někdo dělá "BOJOVÉ UMĚNÍ" tak se jim chce z Kotlára zvracet.

Takhle uboze tady soudíte člověka, se kterým jste se možná ani nikdy nesetkali. Já jsem pana Kotlára viděl jednou v životě, přesto si ho velice vážím za to co dokázal a co dělá nyní.

Pokud mohu mluvit za sebe : znám ho, setkával jsem se s ním, nevážím si ho "za to co udělal". Nemůžu si "vážit" a mít "pokoru" před člověkem , který podvádí své kluky co mu věří, nabízí co sám neumí, dělá ze sebe co není a schovává co je. Jeho "výkony" (úspěchy jeho závodníků v gymnastice) jsou pěkné, bohužel však z jiného oboru než je bojové umění. Takové to plácání na vesnici, kde je každý Franta co "dělal karate" kingem, kde je nabídka pro mládež tak nuzná že pidlovoký je bystrozrakým - taková existence "lokálního borce" skutečně nemůže nijak dojmout jinde než tam...

Až vy všichni chytří tady, budete mít za sebou a před sebou tolik lidí ochotných cvičit pod vašim vedením, jako má on pak mluvte.

:-), dovol mi abych SE TI VYSMÁL. Teď se budem předhánět číslama členů v klubu???:lol: :lol: :lol:

Díky, my tu někteří na tebe vůbec nejsme zvědaví, víš ?! :wink:
martinX
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 02. bře, 2004 11:49

koblih píše:Ach jo, je mi smutno kolik je tady negativní energie.

všechnu pozitivní jste nám odvezli do Havířova:wink:

Samý zamindrákovaný anonymní chytrolín si tady léčí své problémy.

... a duševně zdatný "neanonym koblih" má nějaké hluboké poselství ? Sem s ním !

Nějaký Jaroslav z Prahy tady založí diskuzi stylem pro mě naprosto nepochopitelně ubohým ... že ho hamba nefackuje ...

Kotlára "hamba fackuje" ?

a vy všichni ostatní ... vy že děláte nějaké bojové umění? Nemáte pokory ani co by se za nehet vešlo.

vem to tak , že právě PROTO že tady někdo dělá "BOJOVÉ UMĚNÍ" tak se jim chce z Kotlára zvracet.

Takhle uboze tady soudíte člověka, se kterým jste se možná ani nikdy nesetkali. Já jsem pana Kotlára viděl jednou v životě, přesto si ho velice vážím za to co dokázal a co dělá nyní.

Pokud mohu mluvit za sebe : znám ho, setkával jsem se s ním, nevážím si ho "za to co udělal". Nemůžu si "vážit" a mít "pokoru" před člověkem , který podvádí své kluky co mu věří, nabízí co sám neumí, dělá ze sebe co není a schovává co je. Jeho "výkony" (úspěchy jeho závodníků v gymnastice) jsou pěkné, bohužel však z jiného oboru než je bojové umění. Takové to plácání na vesnici, kde je každý Franta co "dělal karate" kingem, kde je nabídka pro mládež tak nuzná že pidlovoký je bystrozrakým - taková existence "lokálního borce" skutečně nemůže nijak dojmout jinde než tam...

Až vy všichni chytří tady, budete mít za sebou a před sebou tolik lidí ochotných cvičit pod vašim vedením, jako má on pak mluvte.

:-), dovol mi abych SE TI VYSMÁL. Teď se budem předhánět číslama členů v klubu???:lol: :lol: :lol:

Díky, my tu někteří na tebe vůbec nejsme zvědaví, víš ?! :wink:
martinX
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 02. bře, 2004 13:06

:D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 04. bře, 2004 12:08

VT píše:
ach joo píše:
v současné době je v jeho klubu kolem 300 členů (platících pouze členské poplatky -je to nezisková organizace) ... za své hodiny nebere honoráře a živí se poctivou prací....
(vydává zdarma knihy i pro základní školy)...

Jen tak nadhodím - občas ze zde přítomných(ho) zmiňuje jak jsou necharakterní všichni ti co berou PENÍZE za trénink v jejich školách a jak je v tomhle podvodník Kotlár (more, kdi pudes taki drancovat obchoďaky ?) férovej. Jen chci říct, že neznám školu normálního, poctivého kung fu (nepočítám třeba českou IWUF a Turnebera), která by brala dotace od města, tak jako Kotlár.

např. : 4. Sport Moravia - Wing Chun Klub
v částce 10.000,- Kč - na "Grand Prix Moravia"
v částce 45.000,- Kč - na činnost
zdroj : U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Havířova

Takže si logicky musí všechny své akce, pronájem tělocvičen a podobně platit sami.
Konec hlášení.

Aha,
trochu tady tenhle příspěvek zapadl!
Nojo, Kotlár, další vyžírka městského rozpočtu. Pak kam ty prachy mizej.
Jaris
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » ned 07. bře, 2004 23:26

Ruten píše:Ti co viděli Kotlárových 160cm a 70kg v akci se asi dobře chlámou když si představí Lea na nějakým vyzívacím zápase :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D

...a říká ti něco jméno Bruce Lee, jantare??? Kolik si myslíš, že měřil a vážil??? Jestli bereš výšku a váhu jako jedno z kritérií úspěšného bojovníka, tak se máš ještě co učit...

...to jen na okraj, ale někdy se mi zdá, že tady píšou samí primitivové...
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 08. bře, 2004 9:01

Sennin píše:

...a říká ti něco jméno Bruce Lee, jantare???

Říká, byl to nějakej herec na začátku 70 let. A co má jako být?
rutten
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » úte 09. bře, 2004 8:45

rutten píše:
Sennin píše:

...a říká ti něco jméno Bruce Lee, jantare???

Říká, byl to nějakej herec na začátku 70 let. A co má jako být?
rutten

:?: ...sorry, tobě to jméno nic neříká :?: ...tak to sis spletl web, divím se, že se vůbec se svými "znalostmi" chceš účastnit nějaké diskuze na těchto stránkách :lol:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...