Miro píše:Marvin,
Plkat o tom, co bude, az sa vratim, mi pripada nehodne chlapa. Je to ako dudrenie nadrzaneho tetrova, to nechaj Luenovi, to je jeho parketa...
Miro
1) Miro pokud dobre ctu, tak nejsem sam, kdo ti ty pohadky neveri.
2) Jsi hrdina nejdriv do jednoho vlakna napises, ze fight neni problem VEREJNE a v SZ pak resis opak. (pripocitavam dalsi % k bodu 1)
3) Me zas prijde nehodne chlapa plkat o necem cemu nerozumim, vyhledat si info pro sva tvrzeni z naprosto neduveryhodnejch internetovejch zdroju a pak ze sebe delat ublizeneho chudacka. A k tem parketam ... Chces opravdu vedet, co je ma parketa??? Dobre si to rozmysli a pak dej vedet ... neni mi 15 roku a jestli se za tebou budu nekam trmacet, tak to rozhodne nezacne slovnim prujmem ..., ale muze to tim koncit!!!
4) Nekolikrat jsem zde uvedl, ze jsem v minulosti nikdy nemel problem s tim co jsi zde publikoval ... Jen myslim, ze ted naprosto zamerne a cilene formulujes vsechny sve prispevky do "modu" "nejvnitrnakovitejsich z vnitrnich ... vidim v tom necistou marketingovou hru ... Kdyz se totiz prestane plkat o "magii", tak se clovek musi ukazat co umi ... ale dokud se jen teoretizuje nad energetickyma bodama, tak neni treba zvednout ruce a fungovat ... Myslim, ze toho k tomuto bodu nemusim psat vice a je ti jasne jak to myslim .... Nechci te ted srovnavat s nejakejma podvodnikama, ale Miro fakt je ten, ze se tady v posledni dobe prezentujes jako clen esoterikeho spolku na vyhaneni dabla energii qi a bohuzel pro tebe, takhle se prezentuji prave ti lide z nasi "Galerky" - Hladici a ostatni ... Chtel bych ti verit, ze to tak nemyslis a ze se pletu ...
5) Zatim nejsem tak starej, abych mavnul rukou nad tim jak tady casto prekrucujes fakta.
Z tohoto vlaku (ve kterem jedes) se strasne spatne vystupuje, abys casem nezjistil, ze si se prepocital a tvoje manazerovani ti prineslo pouze uchylny lidi, ze kterych budes akorat nestastnej ... V TOM JE TOTIZ (vetsinou) TRAGEDIE KUNG FU U NAS!!!