Moderátor: Picard
player píše:jenom co se deje v CR, tak mixovani BU/BS rozhodne neni nejaka letita tradice.Obzvlast co se sportu(judo, karate) tyce, ty stagnujou jako prase s odpustenim, to mi nevymluvis.
player píše:Napad to neni, to jsem nikde nevtrdil, jde o to, jak to je v praxi.A kdyz budu sledovat jenom co se deje v CR, tak mixovani BU/BS rozhodne neni nejaka letita tradice.Obzvlast co se sportu(judo, karate) tyce, ty stagnujou jako prase s odpustenim, to mi nevymluvis.
player píše:A kde se mam jako pidit po pravde toho "zapasu"?U vestkyne?;)
Je mi uplne jasny, ze BL neprizna, ze dostal na prdel, pokud by to tak bylo.Co si pamatuju, tak nekde psal nebo snad i rikal, ze mel problem jej zasahnout a ze to byl podnet k rozvoji pohybu.Jeho zena taky nebude vypravet cokoliv v jeho neprospech, na druhou stranu ale ani neocekavam od "druhe strany", ze by pripadne priznali, ze jim BL nakopal mistra do zadku, takze asi tak.Proto jsem a velmi pravdepodobne nadale zustanu v tomhle silne neutralni, protoze ja u toho proste nebyl a kazdej at si rika co chce.Nevim o tom, ze by se ihned po tomhle incidentu nekal odstehoval.Co se mi dostalo informaci, tak pokud by byl porazen, mel prestat ucit.To se nestalo, ucil dal, tak ja ti nevim hele jak to teda je.Pokud bys mel potrebu mi to osvetlit, tak me prosim ale poukaz na nejake alespon trosku relevantni clanky ci videa, protoze "jedna pani povidala" me, jak uz jsem drive psal, opravdu nezajima.
Elevelin píše:littleass píše:kwaicheng píše:littleass píše:Franz píše:Osobně si teda myslím že Bruce By vyhrál, schlídnul sem pár videii a ten váš masutasu oyama bylo vidět že byl mnohem pomalejší než on...
A hrozně mě mrzí že někdo furt říká že byl Bruce strašně přeceňován, jen si o něm něco přečtěte, vemte si co dokázal, jaký měl fyzický indispozice, a jakou zálibu si v BU našel a kolik času tomu věnoval, jak byl rychlej a silnej(oproti jeho váze)
Už se zas nudim stará má své dny..![]()
No to nemyslíš vážně tuto úvahu že ne??Oyama by toho zdechláka zlomil vejpůl hned jak by se mu dostal zdechlák blíž k tělu![]()
Pche...a co by teprve s tím zdechlákem udělal Obama...
A co spíš Oyama vs Obama???![]()
![]()
![]()
Obama by Oyamu ubil svými ideály
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník