Moderátor: Picard
severin píše:Filipinsky styl:rezat a pichat za vsech okolnosti a az do uplneho konce - na nudlicky
JAQ píše:Nevim ma to co docineni s Kabalou. Akorat nechapu co to ma co delat s bojem nozem...
Čemu se divíš?Jendis píše:Nezdá se Vám zbytečné takhle se v tom nimrat?????Mně celkem jo.....je to jen jméno,ne?!Pro zakladatele školy určitě má nějaký význam,ale třeba mne zajímá,co a kdo tam učí a ne,jak se ta škola jmenuje.
Jox_off píše:Čemu se divíš?Jendis píše:Nezdá se Vám zbytečné takhle se v tom nimrat?????Mně celkem jo.....je to jen jméno,ne?!Pro zakladatele školy určitě má nějaký význam,ale třeba mne zajímá,co a kdo tam učí a ne,jak se ta škola jmenuje.
Když si někdo schválně veřejně dá tajůůůplnej název tak to má přímej důsledek néé?
Dyby se menovali "kudla v pajšlu" tak vo tom nikdo nemedituje. Nemá cenu se pozastavovat nad tim, že název co zní zajímavě nekoho zajímá. Jak řikal starouš Izák Newton - akce a reakce
Nebo jak řikal starouš Jang Lúčan - jang a jin.
___
Jox
Anonymní píše:JAQ píše:Nevim ma to co docineni s Kabalou. Akorat nechapu co to ma co delat s bojem nozem...
kdysi jsem chodil s babou co hrála u kapely tohoto jména a jejich demáč se jmenoval "za branou tartarosu"nebylo tehdy lehké vypátrat pravý smysl názvu co si daly a všichni se tenkát divili,že existuje španělská škola boje nožem stejného jména...
tak zkus zapátrat ahoj choonglee
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků