??????

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod walker » sob 30. črc, 2005 16:45

Zdar všichni. Možná ti bruci neřeknu nic nového, ale stejně se o to pokusím. Co s kolenama to bohužel nevím, asi jen nechat v klidu. :cry: Jestli se chceš udržet alespoň trochu v kondici, tak o to víc musíš začít makat rukama. Když budeš cvičit hodně ruce (jak moc to je dle vlastního uvážení ), tak ti jednak zesílí, a budeš rychlejší, a tvrdší. Mě trenér říká že je vždy co trénovat. V mém případě asi obvzláště :). Asi jediné co ti zbyde je trénovat ty "zbraně" (minimálně prozatím), které můžeš využít co nejlépe. Alespoň tohle je můj názor.
walker
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bruce » sob 30. črc, 2005 17:10

walker píše:Zdar všichni. Možná ti bruci neřeknu nic nového, ale stejně se o to pokusím. Co s kolenama to bohužel nevím, asi jen nechat v klidu. :cry: Jestli se chceš udržet alespoň trochu v kondici, tak o to víc musíš začít makat rukama. Když budeš cvičit hodně ruce (jak moc to je dle vlastního uvážení ), tak ti jednak zesílí, a budeš rychlejší, a tvrdší. Mě trenér říká že je vždy co trénovat. V mém případě asi obvzláště :). Asi jediné co ti zbyde je trénovat ty "zbraně" (minimálně prozatím), které můžeš využít co nejlépe. Alespoň tohle je můj názor.
dakujem pekne
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Egem » ned 31. črc, 2005 8:53

No....tak za prve bych pekne podekoval trenerovi ..... na te moc silne asi mas patelarni syndrom, coz je jednoduse receno, ze cast svalu stehna je silnejsi(m. vastus lat. a m. rectus fem.) nez m. vastus lat. - velice casty u fotbalistu nizsich soutezi - moc se beha malo regeneruje... to se da lehce odstranit, staci vynechat behani, posilovani stehenich svalu.. drepy atd. a misto toho plavat, jezdit na kole, mozna si nech napsat od doktora rehabilitaci

A na druhem chrupavka... tak to nevim co tim myslis... ale chondroprotektiva, by si mel uzivat normalne pokud zvysene zatezujes pohybovy aparat.. uprime kup si vyse zminovany gumovy medviky, dobra je tlacenka nebo sulc :wink: zkratka chce to neco kde je hodne kolagenu...
Egem
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bruce » ned 31. črc, 2005 9:14

diky egem..uzivam ja prasky condrodulf ale nepomaha
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Egem » pon 01. srp, 2005 8:30

No to nejsou leky v pravym slova smyslu... spis potravinovy doplnky a vysledek se dostavi po mesicich uzivani...
Egem
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pon 01. srp, 2005 12:40

monkey píše:zapomnel jsem se prihlasit, takze: predchozi zprava byla ode me...
S medvidkama je jedinej problem: nemam rad sladky...
S medvidkama je eště jeden problém. Užírá mi je rodina :lol:
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dsd

Příspěvekod Anonymní » čtv 04. srp, 2005 15:15

ORDO lUMEN Temple-slyšeli jste o tom hnutí něco?Prý to založil J.Komorous.Svaz nějakých bojových umění nebo něco takového.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: dsd

Příspěvekod Anonymní » čtv 04. srp, 2005 19:06

Komorous píše:ORDO lUMEN Temple-slyšeli jste o tom hnutí něco?
Ne. Ty seš J.Komorous?
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: dsd

Příspěvekod Jendis » čtv 04. srp, 2005 21:51

Komorous píše:ORDO lUMEN Temple-slyšeli jste o tom hnutí něco?Prý to založil J.Komorous.Svaz nějakých bojových umění nebo něco takového.

Je to řád ORDO LUMEN TEMPLI.Založil ho Dan Landa spolu s dalšími....zajímá-li to někoho,nechť použije vyhledávač,je toho na netu hodně :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na japonská bojová umění a sporty...