Souhlas, uroven JJ je zde slaba. Nerikam, ze by jsi mi nedal do drzky a nerikam ani ze by jsi mi dal

Proste jen si myslim, JJ neni tak spatne, jak to vyzniva.
A btw, srovnani Aljasky a Blavy byla nadsazka, ktera mela zvyraznit, ze uroven JJ by mela byt stejna v idealnim pripade.
Jo a Aljaska nepatri do Asie. Podivej se do mapy
No a co se tyka srovnani Evropana a Asijce...uz to tusim bylo, ale dobra: Nechapu proc si lidi mysli, ze znalost BU je tak specificka, ze jenom superinteligentni Asijci ji dokazou pochopit. To, ze se tam nektera BU rozvinula, jeste neznamena, ze maji patent na rozum navzdy. Kdyby to tak bylo, pak by se na prednich mistech napriklad MMA ci UFC umistovali prave Asijci, pak by se jejich superinteligence promitla i do ostatnich oblasti zivota, ze? Proste bych se zamyslel nad tim nekritickym obdivem k Asijcum, kteri se prohlasuji za mistry. Vim, jak to bylo u Filipincu a s Escrimou, vim jak to vypada u Japoncu s Kendem a ver mi....neni to lichotive. Jsou to lide jako my, mozek stejny objem, telesna struktura stejna...proc by meli byt chytrejsi nez zbytek sveta? Osobne radsi beru Evropana, ktery jiz vychoval dobre bojovniky nez Asijce, ktery se odnikud vynoril a hlasa, ze je mistrem v tajne nauce boje...Nedavno jsem cetl docela zajimavy clanek o lidech, kteri v uplynulych 20 letech hledali "sve mistry" napr v HK ci kontinentalni Cine a byli prekvapeni kolik podvodniku se naslo jen aby dostalo slibene penize za vyuky "rodinneho stylu". Stejne jako kdekoliv jinde na svete...