Rád si přečtu zajímavý názor někoho druhého, ale nutit tě nebudu

Moderátor: Picard
kumori píše:4 kamiwaza - jak se Ti cvičilo se Soke Straussem?
kumori píše:opravdu by mně zajímalo, kdo se tu věnuje "původnímu" JJ a kdo konglomerátu (směsce) JUDO, AIKIDO a KARATE.
mark4 píše:Kollman a parta ukrajinců, byli čtyři , napadli ho u Karlova mostu, skončilo to tak, že 2 utekli, 1 utrpěl těžký šok z několika zlomenin, 1 byl shozen do Vltavy, naštěstí přežil. <- TO JE JU-JITSU
PS: Prý ho zatkli na Václaváku s katanou za pasem.
kumori píše:4 kamiwaza
to jsem rád, že se Ti se Soke cvičilo dobře, jeho styl cvičení jsem měl možnost poznat, hezké, ladné, takové taneční...trochu mi to koliduje s Tvými cestami za KM a filipínami...
kamiwaza píše:Ale ty jsi nějak nenapsal, co je to původní a nepůvodní JJ.
kumori píše:no, já jsem se na to ptal...
kumori píše:Mimochodem, dan v JJ máš od WJJKO nebo od Českého svazu Jiu-jitsu?
kamiwaza píše:kamiwaza píše:Ale ty jsi nějak nenapsal, co je to původní a nepůvodní JJ.kumori píše:no, já jsem se na to ptal...
Jelikož nikdo neodpověděl, tak asi nikdo necvičí v ČR původní JJ. I když Hakko ryu nejspíš původní je. Dále v Pardubicích je oddíl, jenž má v názvu Daito ryu.
Já správnou odpověď na původní/nepůvodní JJ pochopitelně neznám, bo cvičím paskvil juda-karate-aikida a trochu judo/jiu-jitsu![]()
kumori píše:Mimochodem, dan v JJ máš od WJJKO nebo od Českého svazu Jiu-jitsu?
Myslíš, že je to důležité? Obě organizace podle tede stojí za drek, takže nejsem hoden sem dopisovatKdyž si beru na tréninku pásek, tak má bílou barvu. Ale přemýšlím o růžové, protože mě rajcuje a prý by mi slušela
kumori píše:to jsem nevěděl, že se za svůj pás stydíš![]()
kamiwaza píše:kumori píše:to jsem nevěděl, že se za svůj pás stydíš![]()
Nestidím se za pásek, ten za nic nemůže, ale taky vím, že mi v ničem nepomůže. Tobě ten tvůj jo, když nepočítám držení gi?![]()
![]()
![]()
Posílám ti video z turnaje. Hlavně ten zápas beze zbraně omrkni. Co je to za styl? Ty jako znalec původního JJ, AJJ ..., mi to určitě vysvětlíš![]()
http://youtube.com/watch?v=iUCR-bkhPwM
kumori píše:probohakde jsi to vyhrabal?nevím co je to za tragedii, každopádně pokud název odvozují v souvislosti s rodinou Takeda, tak je to minimálně faux paux.Slyšel jsem o Takeda ha ryu Aikijujutsu v Jihoafrické republice, ale tohle mi jako tradiční styl nevypadá, spíš jako zase nějaké mix...
kamiwaza píše:kamiwaza píše:Ale ty jsi nějak nenapsal, co je to původní a nepůvodní JJ.
Makoto píše:Dotaz pro kamiwazu i kumoriho - jak definujete puvodni a nepuvodni JJ? Jen me to zajima, neni v tom zadna ironie ...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník