kusa píše:Shihan Madl, v ramci Tenshin Shoden Kosuryu...
...a ten?
kusa píše:K tym kata vo dvojici, resp. iai justu ono je problem v tom, ze ludia casto hovoria o niecom, s cim nemaju vobec ziadne skusenosti a vobec ich neserie, ze maju napriklad uplne spatny maai pri technikach s bokkenom. Je logicke, ze potom nad iai do/jutsu ohrnaju nos...![]()
Od toho jsou tu lidi jako Diane Skoss

kusa píše:moja adresa je kage@zoznam.sk, posli mi mail, aj s cenami prosim, asi by som aj tie tajne zbrane ju jutsu, v ramci studia, inak nemas nahodou aj Jodo od Kriegera? Cital som ten Kodymov preklad a je to uplna parada!!! Chlapcisko, (Michal) s ktorym som sa stretol v Prahe mi vravel, ze je to jaksi volne nedostupne, je to pravda?
1) pošlu Ti, co by Tě mohlo zajímat - ale snazší by bylo, kdybys napsal, co chceš (je tam video Nakakura rjú... a teď budeme kupovat 5 sérií The Classical... od Diane Skoss)
2) džódó od P.K. byla volně dostupná, ale pro lidi cvičící džó byla ze míň... teď je vyprodaná, jeden z posledních kusů měl právě Michal...
3)©MR je sice tradiční škola, ale není nijak uzavřená - jako by měli být všechny

Patrik