Moderátor: Picard
pm píše:gravere et al, anonymita frajerKokoMihule nemění nic na tom, že postuje velmi zajímavé info.
- kromě tebe, že?frajerKokoMihule píše:Jak to vidim ja, o karate tady vsichni vedi kulove.
- leda hovno. Ty píšeš pro ty, kteří ti tvé teorie žerou. Dotěrní graverové s otázkami typu "co ty vlastně cvičíš" nejsou tvá cílová skupina a je nutné je prohlásit za "ty, co se nechtějí nic dozvědět", aby se nezačali množit. Chápu, že kdybys na otázku odpověděl, mohlo by to vyvolat další diskusi. Předpokládám reakce (if any) typu "to bys nepochopil, duševní mrzáku".frajerKokoMihule píše:Tato mnozina se dale deli na ty, kteri se o nem chteji neco dovedet - a pro ty pisu
frajerKokoMihule píše:Muj kamarad, co cvicil karate jako dite, podle svych slov vedel uz v deseti letech, ze to, co ho v karate uci jako 'bunkai', jsou voloviny. Viditelne to tedy nema nic spolecneho s vekem - clovek muze mit 60 a blby byt jako stoudev; nebo 10 a chapat to.
frajerKokoMihule píše:Jak to vidim ja, o karate tady vsichni vedi kulove. Tato mnozina se dale deli na ty, kteri se o nem chteji neco dovedet - a pro ty pisu, a pisu pro ne rad - a pak na ty, co se nic dovedet nechteji a jenom maji hloupe pindy. Ti mi mohou vylizat prdel, to rikam naprosto otevrene.
...a pak na ty, co se nic dovedet nechteji a jenom maji hloupe pindy. Ti mi mohou vylizat prdel, to rikam naprosto otevrene.
pm píše:FKM, můžeš bejt třeba pětiletá holka, co jen desetkrát přečetla Matrase, ale info je to zajímací, takže pokračuj
frajerKokoMihule píše:Uz kdyz jsem s karate zacinal, tak me hrozne mrzelo, ze vsechny ty krasne postoje, jejichz cvicenim jsme travili tolik casu, nemuzu pouzit ve sparringu. A dokonce jsem to i zkousel; ale bylo to zbytecne, postoje se proste takto pouzit nedaji. Koho tato aporie - postoje se cvici, ale nepouzivaji - v karate jeste neprastila pres nos, ten je tupy a neni mu pomoci.
frajerKokoMihule píše:Muj kamarad, co cvicil karate jako dite, podle svych slov vedel uz v deseti letech, ze to, co ho v karate uci jako 'bunkai', jsou voloviny. Viditelne to tedy nema nic spolecneho s vekem - clovek muze mit 60 a blby byt jako stoudev; nebo 10 a chapat to.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků