Bujinkan

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod ghekon » úte 25. pro, 2007 18:12

a) od koho si dostal tu sz?
b) v nasem klubu je to uplne to same, mame tam pevne jadro 5 lidi a kazdy mesic prijdou tak 2-3 pobudou tam par tydnu a zmizi v propadlisti dejin :lol: :lol: Mozna to bude i tim, ze u nas se sparuje od prvniho treningu a sparuji vsichni se vsema, coz je podle mne vyhoda, jelikoz kdyz sparujes 3x tydne s mistrem evropy tak ti to da hodne, ja na sobe vidim zlepseni po kazdem sparringu.

EDIT: Hattori tady strasne sermoval vyzvami a fighty bez pravidel a nejak najednou zmizel, cim to muze byt? :lol: :lol: :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod HattoriHanzo » úte 25. pro, 2007 18:58

ghekon píše:a) od koho si dostal tu sz?
b) v nasem klubu je to uplne to same, mame tam pevne jadro 5 lidi a kazdy mesic prijdou tak 2-3 pobudou tam par tydnu a zmizi v propadlisti dejin :lol: :lol: Mozna to bude i tim, ze u nas se sparuje od prvniho treningu a sparuji vsichni se vsema, coz je podle mne vyhoda, jelikoz kdyz sparujes 3x tydne s mistrem evropy tak ti to da hodne, ja na sobe vidim zlepseni po kazdem sparringu.

EDIT: Hattori tady strasne sermoval vyzvami a fighty bez pravidel a nejak najednou zmizel, cim to muze byt? :lol: :lol: :lol: :lol:

Já jsem pořád tady. :D :D :D :D :D
HattoriHanzo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » úte 25. pro, 2007 19:00

Skoda... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pepah » stř 26. pro, 2007 8:49

HattoriHanzo píše:Já jsem pořád tady. :D :D :D :D :D

A odpovis mi prosim na mou SZ ? :)
PS: uz ji mam , diky ;)
Pepah
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod HattoriHanzo » čtv 27. pro, 2007 7:35

ghekon píše:Rekl bych ze tato diskuse je o necem uplne jinem...

To máš pravdu že je to uplně o něčem jiném.
Ale tos byl ty cos to začal kritizovat. :!: :evil:
HattoriHanzo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » čtv 27. pro, 2007 10:33

A stojim si za tim :twisted: Po vanocich zajdem s Fukkim do ovy na trenink bujinkanu, abych si overil svoje teorie :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod HattoriHanzo » čtv 27. pro, 2007 10:38

ghekon píše:A stojim si za tim :twisted: Po vanocich zajdem s Fukkim do ovy na trenink bujinkanu, abych si overil svoje teorie :lol:

Teorie je teorie a prakce je prakce :D
HattoriHanzo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » čtv 27. pro, 2007 10:41

Praxe, ne prakce. A nevim kdo tady strasne navrhoval praxi bez pravidel a na sz se uz neozval :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » čtv 27. pro, 2007 11:16

ghekon:
Jen si zajdi a uvidíš, že to má smysl.. Jestli tě to nepřesvědčí, alespoň se něco dozvíš.. ;)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pepah » čtv 27. pro, 2007 13:51

HattoriHanzo píše:
ghekon píše:A stojim si za tim :twisted: Po vanocich zajdem s Fukkim do ovy na trenink bujinkanu, abych si overil svoje teorie :lol:

Teorie je teorie a prakce je prakce :D

Coz je presne duvod proc si nedokazu predstavit plnohodnotny BU/BS bez nauceni se uderu a nejakeho druhu sparringu. :wink:

Zaroven NETVRDIM ze Bujinkan je k nicemu, obsahuje IMHO mnoho dobrych a zajimavych veci, ale tohle je IMHO grandiozni nedostatek... :roll:
Pepah
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Bujin » čtv 27. pro, 2007 15:24

ok
pome uz o niecom inom...tieto debaty sa stale opakuju...
ktore BU sa este nerozoberalo ?
:-)
Bujin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » čtv 27. pro, 2007 15:27

Spusta, treba bysme mohli rozebrat combat sambo :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » čtv 27. pro, 2007 16:34

ghekon byl jsem si parkrat zacvicit s zakama lubose pokorneho a docela se mi to libilo.......ale je tam spousta balastu...to vis zachovavaji spousta dnes uz predevsim ve zbranich nepouzitelnych tradic...a je toho na nauceni tolik....a musis tolik tristit sily ze pro mne to nemelo smysl...kde jsou ty casy kdy jsem cetl v 15 pribehy o nicholasovi linearovi....nebo se dival na americkeho ninju s michaelem dudikofem :lol: :lol: :lol: ..kde jsou ty casy..... :wink: ...nicmene po jednom treninku jsem nemoh natahnout loket...kolena sama modrina...10 cm modrina na kycli......cvicilo se na parketach......takze po takovych 5 a vice letech ti to muze dat dost.......ted premejslim o tech klucich co jezdeji kazdy rok na par tydnu do japonska a tam cvici kazdy den pulku dne...myslim ze to zadny mekoty nebudou....tak abys nenarazil cukrousi.... :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » čtv 27. pro, 2007 16:40

ted marne premejslim jak si svou navstevu prestavujes.... :D :D ...rozkopnes dvere od dodzo a vykriknes ...prisel sem vas vyzvat na souboj vy ninjovsky hovnozrouti!!!! :D pak ukazes prstem na chlapika co je vede a s primourenyma ocima reknes....a tebe a tebe si podam jako prvniho..... :D :D ...vidim to takhle...varianta 1 hodeji svetlici a vsichni utecou....varinta 2 dostanes na budku......varinta 3..podle mne ta nejpravdepodobnejsi zavolaji 158 a pak blazinec......pak napis jak si uspel..... :D :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » čtv 27. pro, 2007 16:46

nic ve zlym bracho na rozdil od jinych mas alespon srdce bojovnika.....to vis musel jsem si rejpnout ... :wink: uz je mi spatne z vanilkovejch rohlicku a posledni dny popijim jenom griotku.......... :wink: ..vanoce jsou peklo.....pak napis jak si uspel...az se nekdy potkame rad se od tebe priucim par technik ze samba protoze o boji na zemi vim kulovy.....zdarec..scout... :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » čtv 27. pro, 2007 17:02

scout píše:ted marne premejslim jak si svou navstevu prestavujes.... :D :D ...rozkopnes dvere od dodzo a vykriknes ...prisel sem vas vyzvat na souboj vy ninjovsky hovnozrouti!!!! :D pak ukazes prstem na chlapika co je vede a s primourenyma ocima reknes....a tebe a tebe si podam jako prvniho..... :D :D ...vidim to takhle...varianta 1 hodeji svetlici a vsichni utecou....varinta 2 dostanes na budku......varinta 3..podle mne ta nejpravdepodobnejsi zavolaji 158 a pak blazinec......pak napis jak si uspel..... :D :wink:

ještě ti tam chybí varianta 4,že budou asi půl hodiny koukat jak na zejvení, ptže tohle bych já osobně nečekal a pak se budou zbytek tréninku válet smíchy :lol: to mě fakt pobavilo tohlr :lol:
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » čtv 27. pro, 2007 19:53

scout píše:ghekon byl jsem si parkrat zacvicit s zakama lubose pokorneho a docela se mi to libilo.......ale je tam spousta balastu...to vis zachovavaji spousta dnes uz predevsim ve zbranich nepouzitelnych tradic...a je toho na nauceni tolik....a musis tolik tristit sily ze pro mne to nemelo smysl...kde jsou ty casy kdy jsem cetl v 15 pribehy o nicholasovi linearovi....nebo se dival na americkeho ninju s michaelem dudikofem :lol: :lol: :lol: ..kde jsou ty casy..... :wink: ...nicmene po jednom treninku jsem nemoh natahnout loket...kolena sama modrina...10 cm modrina na kycli......cvicilo se na parketach......takze po takovych 5 a vice letech ti to muze dat dost.......ted premejslim o tech klucich co jezdeji kazdy rok na par tydnu do japonska a tam cvici kazdy den pulku dne...myslim ze to zadny mekoty nebudou....tak abys nenarazil cukrousi.... :wink:

Ty knihy mam prectene nekilikrat,jsou konkretne od Erica van Lustadera,a driv jsem je hodne hltal,dodnes se mi libí :wink: Jinak necháme to na ghekonovi jestli ma jen plnou pusu reci :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » čtv 27. pro, 2007 20:33

scout: Nejdu je tam vyzvat na souboj ale podivat se, at nekritizuju jen z videi, kdo vi, mozna se mi to bude libit... K tomu bujinkanu, prijde mi trochu dost ujete ucit se utoky na rytire ve zbroji a tak, ale proti gustu zadny disputat.BTW: Jeste vam tam chybi pata moznost, fukki na ne vytahne hung ga kung-fu, ja combat sambo a narezem jim na zadek :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod HattoriHanzo » čtv 27. pro, 2007 20:41

ghekon píše:scout: Nejdu je tam vyzvat na souboj ale podivat se, at nekritizuju jen z videi, kdo vi, mozna se mi to bude libit... K tomu bujinkanu, prijde mi trochu dost ujete ucit se utoky na rytire ve zbroji a tak, ale proti gustu zadny disputat.BTW: Jeste vam tam chybi pata moznost, fukki na ne vytahne hung ga kung-fu, ja combat sambo a narezem jim na zadek :lol: :lol:

To chci vidět . Ha ha ha. :D
HattoriHanzo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Emiel » čtv 27. pro, 2007 20:49

ghekon:
Součástí Bujinkanu je šest samuraiských škol.. Je clekem logické, ež se tam bdue vyučovat i boj v samuraiském brnění. Nemyslíš? Vem si třeba kendo, tam máš také zbroje..
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...