Moderátor: Picard
luen píše:Lear píše:
to je co proboha
To je onen Yamaue o kterem se tady diskutovalo ... jen aby se vedelo kdo a hlavne co se tady vlastne resi![]()
Makoto píše:luen píše:Lear píše:
to je co proboha
To je onen Yamaue o kterem se tady diskutovalo ... jen aby se vedelo kdo a hlavne co se tady vlastne resi![]()
To neni onen Yamaue, o kterem se tady diskutovalo ... jen aby se vedelo kdo a hlavne co se tady vlastne resi....ale co, vzdyt je to nakonec stejne jedno...
Lear píše:No to video je vtipny, i kdyz na druhou stranu - to, ze Yamaue byl podvodnik jeste nedokazuje ze techniky ki jsou podvod.. Stejne jako to, ze Hladik je podvodnik neznamena, ze podvod je cele wushu.. To jen teoreticka argumentacni poznamka..
Boreas píše:Jinak Yamaue je zde: http://aikijutsu.wz.cz/videa/ki.html
Lear píše:Kdyz uz jsme u toho - co ti teda cviceni qi gong prinasi?
zirk píše:4 Peter72
A aby si nekdo nemyslel, ze nerozumim bojovemu umeni-trenuji uz 17 roku v Kali Academy u Dan Innosanto a jezdim na seminare /kazdy mesic/ po celem US kde se trenuje real fight a combat. Proc to v US v Army funguje a nikdo tam neuci ani cops ani vojaky nejake cinske nebo japonske systemy?
Já mám známýho amíka, kterej byl u zelených baretů a učili je tam wing chun....
luen píše:Jinak zpet k tematu. Napadla me jeste jedna vec. Nepopletlo se tady trochu dat ranu a vypnout soupere byt na nejake citlivejsi misto za nejake pomyslne body, ktere pri kontaktu (spravne volene poradi, cas ...) vypinaji soupere? Ja myslim, ze ano a proto se tady par lidi proti tomuto ohradilo
Picard píše:OT diskuzi nastartovanou Peter72 jsem dal zvlast, klido si pokracujte tam.
Posledni prispevek k tematu byl tento
(luenovi se omlouvam, nelze rozdelit jeden prispevek, proto pouze takto pres citaci)luen píše:Jinak zpet k tematu. Napadla me jeste jedna vec. Nepopletlo se tady trochu dat ranu a vypnout soupere byt na nejake citlivejsi misto za nejake pomyslne body, ktere pri kontaktu (spravne volene poradi, cas ...) vypinaji soupere? Ja myslim, ze ano a proto se tady par lidi proti tomuto ohradilo
klidne to smazni ...
Aspire píše:Zdravím všechny na foru!
Chci se zeptat jestli náhodou nemáte někdo více informací k této záležitosti?
Díky za odpověď..
Zajímá mě historie a vůbec všechno
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků