Moderátor: Picard
prijd na zminovany seminar...muzes se presvedcit, jaci jsme a muzes tomu dopravakovi dokazat, ze nic neumi...a ze to co dela je cirkus
samborn píše:zajtra natocim video kde na kamosa spravym huuhuhuhuua a seknem rukou a on spadne na zem a predvedie tam take epilepticke divadielko. Uveris mi ze ovladam projekciu KI?
krovak píše: pockaj, podla toho co pises mi pripada ako keby sa vlastne pri tom vytvorila nieco ako dodatocna spatna vazba (zhruba v zmysle hodit kus zeleza do zapojeneho obvodu). Potom mi ale logicky vyvstava otazka preco to funguje iba kym sa nevzda svojho umyslu. Druha vec, ktoru na tom nechapem je samotny ten pojem "umysel"
- z toho co pises to zjavne nie je energia v zmysle pohybu, pretoze ten prestane ked ho to "zlozi"
- ak je to myslienka (cize nazvime to ze je to na mentalnej urovni) to by este islo, ale agresivita podla mna nie je iba o nejakom vedomom rozhodnuti. toto mi ale aj tak prijde ako najpravdepodobnejsie, zasa ale prestat s myslienkou "udriem ho" zasa nie je az taky problem
- ak je to emocia kam by som agresivitu ako taku zaradil tak potom by ma zaujmala skor navazujuca otazka a to ci sa zaroven uci aj ovladanie emocii, jednak jej vyvolanie ale tiez aj zasa jej zrusenie.
Teraz to prosim neber ze sa ta snazim nachytat, alebo usvedcit z toho, ze kecas lebo mi je jasne, ze som to napisal dost skepticky. Podla mna by take nieco fungovat mohlo snazim sa to len namapovat na vlastny pohlad na svet.
luen píše:Makoto mohl bys plz vysvetlit slovo AGRESIVNI ... resp. co si pod timto pojmem predstavujes ty, nebo jak se tento pojem vyklada u vas ... Mam takovy pocit, ze mluvis o necem jinem nez ostatni
samborn píše:prijd na zminovany seminar...muzes se presvedcit, jaci jsme a muzes tomu dopravakovi dokazat, ze nic neumi...a ze to co dela je cirkus??? stojis si za tym co sem pises ??? Alebo ti len prdli nervy ? Makoto sem uz asi 3x napisal, ze VAS MAJSTER NEUKAZUJE PROJEKCIU KI NA NIKOM INOM LEN NA SVOJICH ZIAKOCH. Cela debata je tu prave preto, ze nie je mozne si to s yamauyeom ci ako sa vola vyskusat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHAPES ? Ze to len ukazuje - CIRKUS sa to vola - aj tam nemozes skocit do maneze a skusat .... alebo ti to mam prelozit do nejakeho ineho jazyka ?
Makoto píše:...(pro me je to stejna debata jako diskuse o tom, proc se cvici v nekterych skolach s tradicnimi zbranemi, kdyz ted uz lidi tezko nosi kopi ci mec. Ti co cvici mi urcite budou argumentovat, ze se to da aplikovat na jine predmety denni potreby. Asi ano, nevim
Makoto píše:1. Fyzicka - jedu na plny kontakt a s maximalni silou
2. Duchovni - chci ublizit, zranit, zadupat do zeme. Je mi jedno, jak je silny, rychly ci velky. Chci ho videt krvacet
Makoto píše:...Porad mohu bojovat na plny kontakt a s maximalni silou a presto nemusim byt vnitrne agresivni tak jak tomu rozumim ja. Jde o zamer ublizit, porazit soupere jakkoliv.
ukropcany píše:Makoto, nemáš tak trošku pocit, že robíš diablovho advokáta? Mne to neva, len ma to tak napadlo...
luen píše:Pro me ne ... se zbranemi nacvicis veci/dovednosti, ktere bez nich jen tezko ziskas ...
Nooo ... kdyz uz jsme tedy u toho, tak to ze chces nekoho "jen" videt krvacet mi moc agresivni neprijde, ale ok... To, ze jsi to takhle popsal je hezky, ale (a to tady asi nevyresime) otazka je jak by tohle tve agresivni jednani vypadalo v praxi a jaka je predstava o tom co je "prakticke" ... nechci to zpochybnovat, jen jsem se za svou praxi mnohokrat setkal s tim, ze lidi vedeli co a jak rikat ... Problem byl jen v te prakticke casti![]()
Doufam, ze jestli na ten vas seminar nekdo z bu.cz prijde ..., slozi vam toho vaseho mistra, tak nebudu cist prohlaseni napr.: "Utok byl malo agresivni ..., tak nam mastra sejmul ... nemohl mu totiz vratit jeho negativni energii"![]()
![]()
Jinak za sebe mohu rici, ze si me nijak nepresvedcil a ani nenahlodal ... Mohl bys plz upresnit kdy, kde, od/do .... proste termin toho seminare??? Dik.
Sukuba píše:... považuji toto fórum z 90% za stoku
Sukuba píše:Jak nejde o život, jde o h...o.
Upřesním MAKOTA a řeknu, že ta "agresivní síla" o které hovoří je úmysl zabít.
Makoto píše:A to je presne problem vas lidi z WT, WCh - konfrontace konfrontace konfrontace, abyste si dokazali, ze ho mate delsiho a ze vas styl je tradicnejsi a originalnejsi (Delal jsem WT a vim, jak to tam chodilo). Sorry, ale to se mi zda hodne ubohy. Detsky. Stupidni (Proto jsem z WT odesel). Je to seminar pro zajemce o Aikijutsu, ne pro stupidni blbce, kteri si chteji neco dokazovat. Nikdo tam nikoho z vas nenuti prijit. Kdyz nechcete, nechodte, neverte. Ver ze ani soke ani nikdo z jeho studentu si z toho zily nepodreze. Kua nikdo vas preci nenuti verit? A koncim s dablovym advokatstvim, jak to tu vystizne napsal Ukropcany. Dalsi dotazy smerujte na lidi, kteri se tim azbyvaji (a jejichz jmena tu jiz nekolikrat zaznela)
Yamaue umí hodně dobře bojovat. Jako jeden z mála si své dovednosti chodil ověřit do klece.
Sukuba píše:Tvrdil jsem, že už sem nepřispěji, ale nedá se.
2Samborn
Někdo prostě pana Yamamue zná, a ví, že do klece chodil. Soke Yamaue občas přátelům pustí z těchto akcí nějaká videa. Ty ho neznáš, tak jsou Tvé příspěvky plné nevědomosti a neopodstatněné zášti.
Samborne, jestli se nepřestaneš u té klávesnice tak nervovat, tak Tě trefí šlak. Je to jen diskuzní fórum a jako takové nemůže být objektivní. Emoce - nemoce. A neříkej, že se u PC nevztekáš. Ani teď?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků