Moderátor: Picard
Sukuba píše:Každý jsme jinak zaměřený.
samborn píše:Makoto - ty si to tu cele vyprovokoval a teraz tu ides mentorovat ?
Sa pozri radsej pred svoj prah co sem pisu tvoji kamarati to ti neprekaza ?
Yamayue v kleci a podobne blbosti ?
Dalsia v hysterii napise, ze ked pride niekto na ich seminar moze si to s majstrom skusit - to ti nevadi, ze zavadza a klame?
samborn píše:mozno som, ale to nic nemeni na veci, ze yamyuje bol tak mozno v kleci pre blaznov a nie v MMA zapasoch ...
samborn píše:DrGlock - povedzme, ze mam slusny prehlad a okrem toho nemam problem si zistit ak mi povies v ktorej organizacii to ten dedulo podla teba skusal ci kecas alebo nie. Po beznom prezisteni je to bullshit.
Hehe, myslíš že šel do ultimátů v šedesáti? Smějící Třeba třicet, čtyřicet let starý zápasy půjdou asi těžko dohledat, i kdybys znal dnes už třeba dávno neexistující organizaci.
Makoto píše:Panove, kteri se venuji internim cinskym stylum, mam dotaz - jak moc je bezne, ze prijde na seminar s cinskym mistrem nejaky manik a rekne: "Hele neverim, ze ti funguje tva technika, predved to na me. Ja ti klidne podepisu reverz" Moc jich neni, ze? To si myslite, ze tito mistri, kteri se venuji BU jeste v dobe, kdy jste bublali tatovi v koulich, vam musi cokoliv dokazovat? Ale no tak...probudte se panove...Podepsany reverz....co k tomu prizvat notare?![]()
karlat píše: ... přišel na WT, Jindra Kopecký mi jasně řekl: "VYZKOU©EJ SI COKOLIV! SMÍ© NA MĚ JAKKOLI ZAÚTOČIT..."
... samozřejmě i MGW WCh, viď, luene?.
luen píše:karlat píše: ... přišel na WT, Jindra Kopecký mi jasně řekl: "VYZKOU©EJ SI COKOLIV! SMÍ© NA MĚ JAKKOLI ZAÚTOČIT..."
... samozřejmě i MGW WCh, viď, luene?.
JJ,konala se navsteva v jeho skole (Klasterec n/O), J. Kopecky tam tedy nebyl, ale s jeho asistentem byla jinak celkem sranda
![]()
![]()
... Taky mi chtel ukazovat ... a vysvetlovat ..., jak se to dela spravne ...
akorat pomerne rychle zmenil nazor na:1) sila neni treba, 2) wt pruzinovej efekt, 3) wt uvolneni, 4) wt ...
![]()
![]()
![]()
![]()
karlat píše: ... vzpomínám, jak jsem asi po roce WT zakládal pobočku Plzeňské školy v Rokycanech!!! ..., tenkrát jsem se styděl, jenže jsem neměl na výběr. ... [/code]
vidis a porad se najdou lidi/ufoni, kteri ewto brani a obhajuji ...
karlat píše:Jinak nevíš, kdo byl ten instruktor v Klášterci?
Nejsem si jistej ... neco jako Slavek Boura..., fakt nevim, musel bych se prehrabovat ve starych vecech! Kratce na to pry stejne odesel (z doslechu).
karlat píše:Jo, a taky je fakt, že zrovna J. Kopecký sílu také používal, ale nám to zakazoval, že prý dokud se nenaučíme "cítit"...
Ohrana wt povidacka ... zname
karlat píše:No, ale to je na jiné fórum, samozřejmě na naši plánovanou návštěvu - na pružinovém efektu stále trvám!
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník