kumori píše:4 Sennin
tak pán nám studuje JKD?A kdepak a u koho, smím-li položit tento dotaz?
Z knížek jak napsal kamiwaza?pokud je to tak, je mi Tě líto![]()
potom pěkně obracej stránky v knížkách a neztrácej čas psaním do tohoto vlákna pěkně prosím, řešíme tady domácí (moravskou) problematiku a pokud bychom potřebovali nějakého experta-samouka, obrátíme se na domácí zdroje, rozhodně na Soke Konečného, má rozsáhlou odbornou knihovnu a nedozírný rozhled.
Pokud ovšem chceš přispět k tématu, budu velmi rád, budeš-li zde VĚCNĚ diskutovat s námi.
Pokud ne, samozřejmě piš si co chceš, je to Tvé právo a já ho respektuji
A to jsi vyčetl kde, že "pán nám studuje JKD"??? Zřejmě taky nevíš, co si máš vymyslet, viď?
No, řešte si tady tu svoji domácí (moravskou) problematiku - máte tam skutečné experty na které já ve své malosti ani nedosahuji

Asi se budu muset zapsat do nějakého oddílu, platit příspěvky, poslouchat zbožně svého mistra, cvičit nesmyslné techniky a sestavy a další věci, které nikdy a nikomu nefungovaly a pak se začnu chlubit, že studuji tam a tam, že mám toho a toho mistra a všichni padnou na prdel a všem to tak nandám.

Diskutovat k tématu nebudu - ani mi to vlastně za to nestojí a de facto nemám k tomu opravdu co říct. Stačí ti to takhle?