BizonCZ píše:patrik píše:BizonCZ píše:(...)Vzhledem k věcem, co dokázal - vysoké stupně v různých BU, dojo v Japonsku.(...)
Mno já se nechsi zapojovat, ale co se těch vysokejch stupňů v různých BU týče... krom aikidó, v čem má ještě vysoké stupně??
Co se dódžó v JP týče. On se do dódžó přiženil, ačkoliv se to obvykle podává tak, že dódžó otevřel. To dódžó tam bylo už před ním a je tam dál i po jeho rozvodu s paní Fudžitani
Patrik
Upřímně vycházím z MĚ dostupné literatury za mých mladých let. Nějak extra jsem se o něj zase nezajímal, že bych pátral co a jak. Vím jen, že se psalo, že má vyšší technické stupně ještě v karate a judo.
Každopádně se rád nechám poučit, jak to doopravdy bylo a v čem všem má či nemá technické či netechnické stupně.
No né, proto se ptám já.
V 90. letech se psalo spousta věcí o jeho technických stupních. Dnes z toho nic nezbylo. Proto se ptám, zda o nějakých víš

IMO krom stupňů v aikidó žádné další nemá

Ale jsou-li nějaké dostupné a ověřitelné informace o nějakém dalším systematickém cvičení jiných BU a (jak si napsal) vysokých stupňů v nich, potom se rád nechám poučit já

Patrik