khru_Hanuman : ano, velice pratelsky.Uznavam.Vsak sem si tvuj nazor na me zde od tveho nejmenovaneho sverence nedavno vyslechl.Ale na tom nezalezi.
Hele dost okecavani, nikam to nevede.Tobe se zda, ze sem tlačhuba, dobre, vysli sveho zastupce, ja se s nim potaham, kdyz ti to udela takovou radost.Kde jsem pravidelne k nalezeni sem sdelil.
Az budu ja mit potrebu nejake konfrontace, budu to ja, kdo zvedne prdel a prijede.
"Vyzyvas me na souboj jak nejakyho hosika z telocvicny ci jak to mam nazvat"
Nikoho tady nevyzyvam, jak ty pises, jen sem reagoval na tvou nabidku vyberu zapasnika.A pak kdo tu veci prevraci...(opet ironie - pozn. autora)
Urcite jsi precetl vsechny me pripsevky, abys mohl byt objektivni v posuzovani toho, kdo tady koho zastrasuje a vyzyva na sparing(opet ironie), takze si jiste postrehl, ze jsem min. tyden absolvoval sparing s jednim boxerem.Zrejme to byl pro nej natolik prinosny sparing, ze tuto sobotu se mi na zoubek prijede podivat jeho trener, jestli sem mu dobre rozumnel.
Chci tim rict jedine a sice to, ze pokud ja po nekom neco chci, je SLUSNOSTI, aby sel on za mnou, ne aby to chtel opacne