Severin: no je pravda, ze v TT Praha jsem uz nejaky ten patek nebyl, ale pamatuju si, kdyz sem odchazel, ze se to od JJ tak, jak jsem ho znal v Roudnici, kdyz sem zacinal, docela odklonilo smerem k onomu goshindu. Nerikam, ze je to dobre nebo spatne, stalo se, nekomu se libi, nekomu ne, jak je to se vsim

Souhlasim, ze JJ nesmi ustrnout a nevim, co se ted cvici v TT Praha, ale imho goshindo neni v ramci sebeobrany cesta, kterym by se melo ubirat. Je pravda, ze se tehda zacal jet i kickbox, coz hodnotim jinak. A samozrejme i v ramci JJ tam byli borci, ktery jeli poctive a slapalo jim to. Celkove se nechci k TT moc vyjadrovat, kazdy si urcite udela obrazek sam podle toho, co hleda.
Ad Kamil Jaros: ano ano, pamatuji si to jako dnes, kdysi na campu, po noci, kdy se chlastalo do 5 do rana a z nouze jsme uvazovali nad vyhulenim ibalginu ci fastum gelu skrz vodnici, si me rano vzal Kamil na ukazku jedne hanbo techniky a vrazil mi ho do zaludku tak tvrde, ze jsem myslel, ze tam budu mit dva mensi. Od te doby jsem si ho zamiloval