Moderátor: Picard
kajo píše:for Jendis:
for treeofdeath:
či cvičím atemi,ako to myslíš-údery v technikách ,v útokoch.A ako chceš ohrozovať súpera,keď nevieš udierať .Samozrejme ,že techniky robíme aj s temi. A to preverenie aikida som myslel všeobecne ( technická úroveň,pohybová úroveň,teória atď). Neznamená to ,že by sme sa museli pozabíjať. A pokiaľ viem randori sa robí proti viacerím útočníkom,ako by sme sa mali preveriť dvaja?.
ukropcany píše: Niekto tu načrtol možnosť mať vlastný klub - to je predsa absurdné. Učiť niečo čo sám neviem? To sa fakt môže stať len na aikide (teraz srandujem, deje sa to všade), ale ja (a marvin už vôbec nie) nie som ten typ, ktorý by také niečo robil. Aby si potom o mňa niekto hubu utieral, že robím niečo čo neviem?
kajo píše:Vieš, aj podľa mňa sú kluby možno z 95% také aké si myslíš,ale daj tým 5tim %-tám šancu presvedčiť ťa ,možno by si sa príjemne prekvapil.
Hark píše:Mhm, mozna trochu off-topic, ale pamatuju jak pred par lety probehla ve zpravach na CT1 informace, ze nejaky stary pan (kolem 70) se pomoci aikida ubranil v lese medvedoviProste misu prehodil a toho to tak spletlo, ze vzal roha.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků