Moderátor: Picard
roza píše:Aaaaaa ,KAMINARI ,dik za reakci....
Z toho mi vychazeji dve veci :
Za prve,ze sis nejspise spletl duchovni rozvoj s vychovou k dodrzovani spolecenskych norem (coz je samo o sobe trochu protichudne - ne kazdy,kdo dodrzuje pravidla musi byt duchovne rozvinuty a uz vubec ne kazdy duchovne rozvinuty dodrzuje pravidla).
A za druhe,ze na trenink karate/BU se apriori hlasi lemplove a podelanci,kdezto na fotbal chodej normalni kluci,kterym neni zatezko se obcas porvat.....na tohle bych myslel,byt tebou,pri pristi naborove akci...![]()
....to bylo s trochou nadsazky.....
Ohledne duchovniho rozvoje se tedy asi nejspis dohodnem tak ,ze to neni tim,ze vy omilate fraze,ale ze ja jsem zbytecnej puntickar a slovickarim,ze jo?
DIK
RUNAR píše:No a když vidim v televizi rozhovory s fotbalistama tak mi rozhodně jako "normální kluci" nepřipadaj spíš mi příjde že příliš toho rozumu nepobrali a není to jenom můj dojem
roza píše:RBR - zdravim te po dlouhe dobe!![]()
K veci : tvou odpoved chapu velmi dobre na teoreticke urovni ,to s znovunastolenim rovnovahy je opravdu krasne....ale....
Kdyz pominu fakt,ze pres 90 procent dospelych cvicencu je prakticky daleko mene nebezpecnych,nez kdejakej Venca z hospody "Na Ruzku"
( a to na me nemusite hned vyjizdet,staci si to vztahnout k cele clenske zakladne,ne k repre,nebo vasemu kamaradovi ,kterej by me urcite zbil jak psa.....),stejne se musim usmivat nad formulaci "informace, které může lehce zneužít"......bez urazky,ale to je prave to,co jsem myslel onou omilanou frazi.....at se snazim jak se snazim,proste nejak nejsem schopen se octnout ve tvem svete,plnem desetiletych malych hrdlorezu a zabijaku,pripravenych lehce zneuzit informace ,kde osud sveta balancuje na ostri a od jeho totalni destrukce nas deli pouze zodpovedna prace treneru ,kteri udrzuji rovnovahu apelovanim na moralne volni vlastnosti a dalsima sofistikovanejma metodama jako:"Pepicku,tohle je cuki,podivej,a tohle je kokucudaci,vis........a ne ze to zitra o prestavce naperes Jardovi ze srandy do krku........"
Dik
patrik píše:RUNAR píše:No a když vidim v televizi rozhovory s fotbalistama tak mi rozhodně jako "normální kluci" nepřipadaj spíš mi příjde že příliš toho rozumu nepobrali a není to jenom můj dojem
Taky si nemyslím, že by fotbalisti, co promluví v TV byli nějaký hlavy, ale možná jsou jenom víc na očích... třeba by rozhovory s běžným 20 - 25 let starým karatistou boxerem, džúdistou, aikidistou byly lautr to samý![]()
Patrik
RUNAR píše:To nemůžu uznat jako argument, jedná se o ničím nepodložený dohad narozdíl od mého argumentu.Každý vidí ve zpravodajských pořadech, V©AK VÍME
KAMINARI píše:Máme tady celkem rozjetou diskuzi o dětech. CHci se zeptat. Kdo z vás má děti a jestli ty dědi cvičí BU nebo něco jiného? Popřípadě kdo se dětem aktivně věnuje v BU. Jen tak aby se vědělo.
PS: ja mám kluka 4roky, nedávno začal cvičit. / na jeho vlastní žádost / Děti trénuju cca. 16 let.
roza píše:RBR - hypoteticky ,kdyby platila tva teorie o rovnovaze ,tak je ta 8leta holcicka z videa ,pri arzenalu smrticich pohybu obsazenych v te sestave,duchovne na urovni Dalajlamy,Gandiho a Mirka Dusina,nebo ji na prochazky vodi rodice v retezech,celooblicejove masce a na distancni tyci jako Hanibala Kanibala....
patrik píše:
Ale no tak
Vždyť tu každou chvíli mezi námi děvčaty řešíme ten či onen pořad, ve kterém mluvili lidi kolem bojových umění a jaký blbosti tam říkali
Věc vkusu, ale přesto, kdybys chtěl, dám Ti přes SZ pár tipů, kde se dají moudra od lidí kolem BU poslechnout. Nerad bych se (zase) někoho dotkl.
Prostě si nemyslím, že by lidi od BU obecně byli nějak výrazněji inteligentnější než zbytek populace včetně vrcholových fotbalistů(Jak k tomu fotbalisti přijdou.)
Patrik
roza píše:Patrik snad potvrdi ,ze kdyz me naposledy za takove moudro opravnene napomenul ,normalne jsem to uznal a omluvil se......
Stane se to kazdemu.
ch......tak Sierra Leone jsem opravdu necekal.....tak nejak jsem to vztahoval k nasi zemi......pokud teda KAMINARI nepusobi v Sierre.....
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků