Moderátor: Picard
Empty_Bell píše:Lze tady v tomto fóru říct nějakou konkrétní osobní zkušenost, aby tím zároveń někdo jiný neměl pocit, že se mu šlape na kuří oko?
Empty_Bell píše:Zakladatel aikido Uyeshiba byl vsak ve sve dobe nepremozitelny mistr napric ruznymi BU.
patrik píše:Empty_Bell píše:Lze tady v tomto fóru říct nějakou konkrétní osobní zkušenost, aby tím zároveń někdo jiný neměl pocit, že se mu šlape na kuří oko?
IMHO lze, já to dělám...
To je ta zkušenost???Empty_Bell píše:Zakladatel aikido Uyeshiba byl vsak ve sve dobe nepremozitelny mistr napric ruznymi BU.
Patrik
Empty_Bell píše:Jistě, pochopil jsi vše správně, jak jinak.
Na to jsem kladl důraz a je to opravdu to podstatné, co jsem chtěl říct.
Empty_Bell píše:Aikido, diky svemu zakladateli, prevysuje vsachna BU
Empty_Bell píše:Aikido je jedno z nejvyssich forem Bu ktere existuji,
Empty_Bell píše:Rád jsem tady poznal bandu chlápků, kteří aikido nechali z důvodu, že jim moc nešlo, a teďka se to znažej obkecat.![]()
![]()
![]()
Bujin píše:zase texty v style aikido vs ine bu
pripadne aikido v realite...
nieje tych for neako vela na tuto temu?
----------------
aikido ale aj hociaky iny styl
je vzdy len taky dobry
aky je dobry jeho protagonista
---------------
co komu pomoze ze sa budete hrat na expertov na aikido ?
nic...
ani Vam ani mne ani nikomu inemu...
raz som hovoril......ani Ueshiba nevedel opisat co je to aikido
ale zrazu po jeho smrti je tato planeta plna expertov![]()
---------------
venujme sa kazdy tomu svojmu...
obdivujme vsetko co je dobre....
a kaslime na hadky.....a svet bude krajsi....
no nie??![]()
![]()
ukropcany píše:4EB - súhlas... aj keď musíš uznať, že občas malá provokácia nemôže škodiť... čo keď vypadne hodnotná informácia?
A že ja som domýšľavý...![]()
![]()
...a že "sem se vším hned hotov"... EB, vzdávam sa... že si až takýto zúfalec... (grcací smajlík)
Riverman píše:EB....nelez kazdymu do pr****...
Riverman píše:Empty_Bell píše:Rád jsem tady poznal bandu chlápků, kteří aikido nechali z důvodu, že jim moc nešlo, a teďka se to znažej obkecat.![]()
![]()
![]()
no zrovna tebe bych docela rad videl cvicit...s tvym prispevkovym sprintem tomu kecalovi odpovidas spise ty:)
kam a co?Empty_Bell píše:Riverman píše:Empty_Bell píše:Rád jsem tady poznal bandu chlápků, kteří aikido nechali z důvodu, že jim moc nešlo, a teďka se to znažej obkecat.![]()
![]()
![]()
no zrovna tebe bych docela rad videl cvicit...s tvym prispevkovym sprintem tomu kecalovi odpovidas spise ty:)
Prijdi si zacvicit
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků