Moderátor: Picard
sirWallace píše:Vsechno jen vymluvy a vymluvy.. Chtel jsem po Tobe aby jsi mi napsal nejaky reseni, ktery je podle Tebe lepsi nez vzajemny souboj s pravidly.. To nemas.. jenom meles.. a ja nepatrim k tem, kteri by se tu potrebovali o necem dohadovat s lidma , kteri sami nevedi co melou... Takze se mej krasne
mistrvseho píše:sirWallace píše:Vsechno jen vymluvy a vymluvy.. Chtel jsem po Tobe aby jsi mi napsal nejaky reseni, ktery je podle Tebe lepsi nez vzajemny souboj s pravidly.. To nemas.. jenom meles.. a ja nepatrim k tem, kteri by se tu potrebovali o necem dohadovat s lidma , kteri sami nevedi co melou... Takze se mej krasne
Ale né ty tady meleš o pravidlech tak si vezmeme boken bez pravidel, bez chráničů kdo první uteče z ringu dejmetomu čtverec nebo kruh nějakých rozměrů tak prohrál, ale aby se někdo zabalil do drátěný košile, na hlavu si dá kýbl a jen sem se smí útočit to je o ničem to je prostě hra to nemá s bojovým uměním nic společného. Stejně tak zastavovat souboj po prvním zásahu prostě jakmile to jeden vzdá je konec nebo pokud uteče je konec když už tady někdo křičí já jsem bojovník tak bojujte nehrajte si divadla.
mistrvseho píše:NO na ostrý meč tě zvát nebudu. A pravidla máš kde? Chtěl jsi reál máš reál bez extrémního rizika, chceš ostré zbraně? To bych si pak šel sednout po každém souboji. V čechách to nejde až to půjde a bude to legální jsem ti k dispozici.
Jinak přeci neumlátím někoho bokenem na zemi to by nebylo moc pěkné.![]()
Opakuji až budeš mít zájem jsem ti k dispozici ale nebudu si hrát na nějaké trapné chrániče promiň ani zbraně z látky nebo gumy.
To mi připomíná takový ty larpy kam choděj elfové a trpaslíci tak z toho jsem trochu vyrost promiň
sirWallace píše:Mistrvseho:
HeeejTak uz naposledy.. Me jde o to, ze ses tu rozciloval, ze nejaky stouchani do sebe bokenem, nema nic spolecnyho s realnou situaci... Ja Ti rekl, ze je lepsi kdyz se proti sobe dva postavi za nejakych pravidel( coz znamena treba ten boken) Takze proste Ti rikam naposledy, ze je to mnohem lepsi, nez se tady hadat na netu.. Nemuzeme se navzajem vyzvat, coz je skoda.. Ty cvicis s mecem.. Ja bezezbrane... Takze nesmysl.. Jedine reseni , je ze si kazdej z nas vezmeme jakoukoliv zbran.. ( Za to nam ale asi diskuze tady nestoji, me prinejmensim rozhodne ne.. ale jinak strelec nejsem spatnej
![]()
) Takze Ti naposledy popreju dobry den
uz potreti, takze ho budes mit nadhernej.. Tak ho nemarni zamotavanim se tady do vlastnich prispevku
mistrvseho píše:Ano já jsem schopen dát kdykoliv komukoliv souboj pouze boken žádné chrániče a přestanu pokud řekne že prohrál nebo uteče z ringu v tom já problém nemám a na takové turnaje rád chodím i příjdu.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník