Moderátor: Picard
Jendis píše:To,co předvádí ten pán v kjlipu Jigen Ryu,se mi moc nepozdává...
Jendis píše:Jsem laik,takže o Jigen ryu nic nevím...třeba to tak má být(respektive asi určitě).....nelíbí se mi,co tam dělá...třeba ty otočky...celé mi to,v jeho podání,připadá jen jako takové "máchání čepelí"(chybí mi tam nějaké "kime".....nějaký bojový duch).......ale asi jde jen o pocit.
Rozhodně ale díky za videjka.....tento týden fakt gut....Jukendo a tohle....supr!!!!!
ingwe píše:patrik byl rychlejší:) debata končí jako dycky, neznáš, necvičíš tak nehodnoť:)))
a přitom právě když nějaký "laik" (teď to myslím úplně obecně) hodnotí nějakou kórjů a píše jak jsou ty pohyby nesmyslný a kde jsou podle něj chyby, je to ten nejlepší podnět pro zasmátí:) bejvala tady na fóru taková sranda a teď to nějak chcípá... no nic, joke, ty nový videa jsou pěkný, taky děkuju.
patrik píše:2 Jendis, no problem, jen abych věděla taky napsal svůj pohled...
Osobně mi často víc smrdí takový "školy", kde je všechno jasný na první pohled. Jako došťouchat někoho na podlahu mečem, aby všichni věděli, kdo vyhrál![]()
Jendis píše:patrik píše:2 Jendis, no problem, jen abych věděla taky napsal svůj pohled...
Osobně mi často víc smrdí takový "školy", kde je všechno jasný na první pohled. Jako došťouchat někoho na podlahu mečem, aby všichni věděli, kdo vyhrál![]()
To já mám teda radši.....
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník