Moderátor: Picard
Dalibor_Kovar píše:pouze jsem podotkl, že fotky nemůžou být brány jako důkaz toho, že někdo něco umí
Ji31 píše:Dalibor_Kovar píše:pouze jsem podotkl, že fotky nemůžou být brány jako důkaz toho, že někdo něco umí
To máš pravdu. Ale zase musíš uznat, že pro nás je krajně podezřelý, když se tu píše o "nějakým" Karate Justsu, o kterým nikdo z nás nikdy nic neslyšel a že tamhle nějakej maník bůhví odkud založil organizaci a udělil si 9. dan.
Dalibor_Kovar píše:to taky uznávám, ale neuznávám lidi, kteří se tomu hned začnou vysmívat a dělat z toho recesi, když o tom vůbec nic neví. proto jsem tady taky reagoval, abych mohl věci uvést na pravou míru a ukázat taky pohled z jiného úhlu pohledu
Problem by vsak byl, pokud by to prezentoval jako Kenjutsu/Iaijutsu. Tam myslim, ze by mel patrik plne pravo oponovat.
Ten jeho zak, co se tu projevoval, ma pravdu v tom, ze nikdo z nas nebyl na treninku osobne a tak nemuze posoudit kvalitu technik.
Dalibor_Kovar píše:
takže kvalita boje s mečem se soudí podle toho, ve které ruce se drží zbraň? zajímavý názor
Picard píše:Dalibor_Kovar píše:
takže kvalita boje s mečem se soudí podle toho, ve které ruce se drží zbraň? zajímavý názor
Podle toho ze se to nedrzi jak motyka![]()
Schvalne se pana ucitele zeptej, kde se naucil bojovat s mecem (a vsemi temi dalsimi zbranemi) a kdo ho to naucil. A pak se zamysli nad tim co ti odpovi ... ale myslim ze to neudelas, ze radsi budes dal pokracovat v uctivani...
Dalibor_Kovar píše:tak ze všeho nejvíce bych se chtěl omluvit patrikovi, opravdu jsem si myslel, že tuhle diskuzi začal on, takže proto jsem napsal to, co jsem napsal.
zjistil jsem, že internetové diskuze obecně nemají moc velkou cenu řešit. komu se to nelíbí, je to jeho věc. mě Karate Jutsu baví a nemyslím si, že moje přirozená úcta k sensaiovi je nějaké sektářství.
Makoto píše:[...ale to on urcite vi, kdyz ma 9.dan v Karate jutsu
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 3 návštevníků