Libor píše:Som nevedel,ze umrel,ja to tak nesledujem.
Potom ale u neho necvicis.Som sa pytal ,ze u koho cvicis.Ku komu chodis na treningy,ako casto mate tie treningy.A video mozes dat aj sem,alebo mi ho nejako posli do sukromnych sprav.
Na karate mate urcite aj kumite,taky ten volny sparing,mate nieco podobne aj na aikide tam kde cvicis?Myslim ako ze super moze utocit ako chce,a jeho utok sa sklada z viac uderov a kopov,nejake kombinacie,nie jeden priamy uder a zostane stat a cakat?Nemyslim ju-waza,predpokladam ze ju-wazu mate pravidelne,myslim skor nieco ako tzv.randori,pojem kumite sa na to hodi.
Inac s tym boxerom to je dobry napad,to urcite skus,ale boxer cvici box uz nejaky cas?Nie je to chlapec,ktory sa zapisal do oddielu minulu stredu?To sa ako boxer nerata.A dajte si kumite,nie ze sa dozviem ze ste si dali Katatedori ju-waza.A potom napis ako to prebiehalo,kolko ten boxer vydrzal,ci sa ubranil.A skus sa ubranit technikami z aikida,bez kopov a karate uderov,nejake poriadne iriminage,co vyjde.A tak.A usilovne cvic,nieco z teba bude ked uz 9 rokov,to uz musis mat aj cierny opasok
ne juwazu ne normální kumítko sice jsi mi vyloučil údery a kopy tak nevím jestli ho mám hladit