Moderátor: Picard
Hosobiki píše:já si myslím, že je můj písemný projev v pořádku - možná je chyba v čtenáři, který se raduje za každou možnost najít v tom něco jiného, než v tom doopravdy je... (udělala bych na konci příspěvku smajla, ale nejsem si jistá, jestli by byl spávně umístěn)
ukropcany píše:
Ozaj - ako sa pracuje vo vašom šerme s klamstvom a pretvárkou? Nech nie som furt len OT...
ukropcany píše:4rbr - myslím, že aj Ty sa mýliš. Ja som veľmi citlivý človek. Nie v zmysle "citlivka", ale v zmysle "vycítim"... ja proste z ľudí ich "to" (naturel, alebo ako to nazvať) cítim. Proste to mám v sebe. Nezriedka po jedinom príspevku trvalejších prispievateľov tohoto fóra som vedel "čo sú zač" a môj názor na nich sa časom veľmi nezmenil a uzhodol som sa na nich aj s inými ľuďmi odtiaľto. Proste lustrácia mi ideOšidné to byť môže, ale v tomto sa mýlim len zriedkavo... (pár krát sa stalo, ale fakt málo) Takže v tomto si dovolím byť drzá opica, že myslím, že viem čo píšem... Je to tiež jeden z dôvodov, prečo sa snažím byť čitateľný, pretože neznášam pretvárku a klamstvo a okamžite ich vycítim... a nechcem byť z tých, ktorý by z týchto vecí mohli byť "obvinený"...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků