ako dlho: pol roka-nieje to dlho to viem vlastne jeto nic ale clovek musi vnimat a chapat tomu co sa uci a stale otom premyslat.
ucitel :ziak zdenka krusta
vlastne skusenosty
ako cvicim:snazim sa cvicit vzdy ked sa da, cvicit tak aby sa to podobalo na bojove umenie lebo inac na co by my to bolo

hladal som pre seba to prave BU,zozaciatku som nevedel na co chodit strasne sa my pacilo shaolin kung fu ale casom som zacal chodit na tjq
a mam pravdu povedat mal som kopu pochibnosty ale fakt kopu,aj zo zaciatku ked som cvicil stale my tu nieco chibalo proste to nebolo ono.
Ale ostal som cvicit dalej a cim viac som sa do toho ponoril tym viac ma to zaujalo uplne ma to pohltilo ty principi atd nigdi som si nemyslel ze take veci sa daju robit(tyka sa to principov) ucim sa tomu chapat a clovek cvicenim sa uci pochopyt systemu a inym veciam systemu,ked cvicim zostavu uplne sa koncentrujem je tolko veci co mozes v zostave objavit proste stale mozes nieco objavovat tolko je tam toho skriteho len treba pilne cvicit a casom na to prist.je to ako mapa k skrytym pokladom,je len nanas ci budeme skusat pomocou tej mapy najst to podstatne v nej.mapa je len povrch ale je to cesta k pokladom.
takto to vnimam ja