Moderátor: Picard
meko píše:Bojovník: Z toho jak píšeš,tak jsem myslel že jsi Ninpo pochopil..Jak můžeš teda psát ,že ho ostatní nepochopili,když jsi ho sám nepochopil..Kde je pravda?Z toho důvodu taky nemůžeš psát,že v izraeli cvičí bujinkan pomatenci..-nevím jestli mi rozumíš,ale piš sem prosím tě věci o kterých víš,at tady máme informace,které se zakládají na pravdě..
-To neber,že se do Tebe navažuju,jen chci aby to mělo trochu smysl.Jinak školy Iga a Koga s Bujinkanem nemá nic společnýho..
Jian píše:TongPo: souhlasim s tim, ze Datenshi je opravdu trochu mimo, nicmene me to neda se nezeptat, zda bys opravdu sel holyma rukama proti delsi a podotykam realisticke (tzn ostre) zbrani.
Jian píše:TongPo: souhlasim s tim, ze Datenshi je opravdu trochu mimo, nicmene me to neda se nezeptat, zda bys opravdu sel holyma rukama proti delsi a podotykam realisticke (tzn ostre) zbrani. Nevim tedy co presne kde v tomto smeru cvicis, ale co jsem si vsimnul, tak nemalo lidi tady na foru se pomerne jednoznacne shodlo, ze je vicemene hloupe jit takto i proti obycejnemu nozi, zvlaste pokud ho ten clovek umi ovladat (coz samozrejme casto nemuzes predem vedet...
...Klidně si na podzimní setkání bu.cz přivez nějaký klacíky, řetězy, lana a plnou kapsu soli...
meko píše:eikob: Jednoduchá odpověd.Protože bujinkan vyučuje 9škol -3ninpo a 6bujutsu,takže nazývat to ninjutsu je trochu zcestný..
Datenshi píše:korcik píše:Kurňa to miluji takové řeči o lámání kostí a trhání šlach. Připomíná mi to historku kdy jsem bušil do pytle a vedle mne stála holka která cvičila taky takové srandy a otevřenou dlaní bouchla do pytle a hlasitě u toho vydýchla a tvářila se u toho jak van Damm v Krvavém sportu ,když to udělala po několikáté tak jsem se osmělil a zeptal jsem se jí co dělá a ona mi odpověděla ,že mé údery jsou povrchní ,že bolí na povrchu a že její ničí vnitřní orgány. Tak jsem jsem se postavil a řekl jsem jí ať si to vyzkouší na mě na plno no a zkusila a několikrát a hádejte kolik vnitřních orgánů mi zničila?
budiž, slíbyl jsem si že nebudu vulgární, takže takhle, KDO SAKRA ŘEKL NĚCO O TRHÁNÍ ©LACH? JÁ ROZHODNĚ NE, řekl jsem, že se občas při sparingu nějaká ta kůstka zlomí, pokud to nevíš, kosti jsou třeba i v prstech, takže si prosím odpust posměšné poznámky ano?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník