RUNAR píše:defendu píše:4 luen,TongPo,
Já myslím,že RUNARA nemá cenu řešit...vždyť už samotný fakt,že fanaticky obhajuje Shotokan,který sám necvičí,jen si o něm čte a pouští videjka,mluví za vše,ne?
Jak víš co cvičim a necvičim?Seš jasnovidnej? Kdes sebral tyhle debility?
Jediný co můžu nějak cvičit je Shotokan a trochu Judo, jediný věci kterým jsem se kdy systematicky věnoval a který vim jak cvičit.
A budeš se divit, cvičim dodnes, nezdá se ti na tom něco, máš problém?
Taky neřešim že akorát umíš sundat na dveřích nějakýho chudáka vožralu co nikdy necvičil, mě tímhle nedojímáš, nemám tě za žádnýho bijce, jako ty místní naivové.
S tebou,panem Nikým a problém?

RUNAR píše:Frank:Už delší dobu nikde v oddíle, mám svůj na míru ušitej trénink, kterej mi vyhovuje a zapadá do mých časových možností. Občas sparring s kámošem fullkontakťákem se kterým spíš makáme a neřešíme že máme každej jinej styl.
Takže Shotokan necvičíš (možná střípky toho co si pamatuješ z dob kdy jsi byl malej harant) a ještě máš tu drzost tu o něm rádobyzasvěceně psát a lhát o tom jak ho praktikuješ.Takže debility nepíšu,jedině pokud budeš tvrdit,že jsi ty sám debil.Ani bych se nedivil,kdybych zjistil,že jsem jako kluk S. praktikoval pod odborným dohledem déle než ty za celý svůj život

To,že mě nemáš za žádnýho bijce je asi jedna z mála věcí na které se spolu shodnem...já se za něj taky nepovažuju a co pamatuju ani nikdy nepovažoval,naopak mám pocit,že i za těch 20 let tréninku a mnoha reálných rvaček neumím vůbec,ale vůbec nic...
Přeju ti mnoho úspěchů v "tréninku toho tvého" Shotokanu (opravdoví experti na tenhle styl se musí asi hodně smát),který praktikuješ s kámošem nejspíš někde v garáži.
Ta věta,že umím sestřelit jen nějakého opilce mě velmi pobavila.Děkuju za ní