Radekkokk píše:Dekuji za odpovedi, ale abych rekl pravdu, docela jste me zaskocili

.
A jeje, cimpak?

Radekkokk píše:Na zacatek jednu otazku-neni trening 2 x tydne malo? Respektive moznost trenovat pouze dvakrat tydne.
Je, ale pak je tu moznost vikendovych seminaru, atd. Vice, az kdyby jsi prisel se podivat (coz si myslim, ze bude nejlepsi - prijd se juknout k nam, k Severinovi na jine oddily a zustan, kde ti to bude vice vyhovovat. Udelej si nazor sam navzdory tomu, co tu vsichni piseme)
V soucasne dobe jsme hodne zavisli na prostorach, jelikoz nemame vlastni (coz by se melo do konce mesice vyresit, pokud vse pujde jak ma jit). Na druhou stranu ver, ze behem tech dvou treninku toho budes mit plne kecky. A samozrejme se predpoklada nejaka priprava doma. Napriklad kondicku neni mozne cvicit behem treninku, proto je potreba ji pravidelne zlepsovat v ramci volneho casu. Ja chodim prakticky kazdy den behat a brzo mi k tomu pribude i boxovaci pytel, ktery si namontuju do garaze a kde budu dal radit, dokud nepadnu za vlast. Zatim je to beh a svihadlo. Behem treninku pak pilujeme techniky a hlavne mame partnera, na kterem si to vse muzeme hezky vyzkouset

Radekkokk píše:Co se tyce toho proc me zaujalo ju-jitsu- sebeobrana je v tom urcite, ackoliv sportovni forma mne,abych se priznal zaujala take-jak psal Makoto v odpovedi v mem jinem prispevku-pak je tu sportovni, ktere omezuje nektere techniky, protoze by mohly privodit zraneni (je to takove bohatsi judo) a treti je sebeobranne JJ. -je moznost studovat oboje najednou?
Samozrejme, ze je, ackoliv se moc sportovni a sebeobranne JJ neslucuji. Pokud mohu hovorit za nase dojo, tak my mame "sebeobranne JJ" a sportovne se chceme vyradit v ramci BJJ (tusim ze uz nejake zavody boje na zemi poradali kluci od Severina).
Radekkokk píše:Jinak jestli jsem spravne pochopil, duosystem je pouze jedna forma sportovniho ji-jutsu???
Co ja vim, tak sportovni forma JJ ma dve varianty Duo System a Free fighting (nebo tak nejak). Duo system jsem jiz popsal a Free fighting je proste kumite kde se zacina ve stoje a pak se prejde i na zem..jak rikam, bohatsi judo

Radekkokk píše:jinak k te sportovni forme bych se rad zeptal, jak moc je to podobne judu? Myslel jsem ze v ju-jitsu je i dost uderu a kopu...
Jo jo, pouzivaji. O sportovni forme JJ moc nevim, tou se nezabyvam.
Radekkokk píše:Predem dekuji za odpovedi na me zmatene otazky, ktere v pripade potreby upresnim

V pohode