Moderátor: Picard
Panda píše:Tak bacha na tozaprvé to jsou oba ikony kterých kdy by mebylo tak cvičí podstatně míň lidí po celém světě, za druhé nesrovnávej Chucka Norrise který byl skutečný sportovec a bojovník a něco dokázal i v oblasti sportů s Jean Claud Van Damem.
Minimálně Chuck si podle mého zaslouží respect, když odhlédneme od seriálnu Walker Texax Ranger a hromady fórů
ukropcany píše:®án Klód kope ako gymnasta...
ukropcany píše:®án Klód kope ako gymnasta...
kik píše:třeba jak v kickboxerovi kope maegeri tak to je jak z učebnice a gymnastika je náhodou super.Třeba mě zaráží ,že spoustu lidí dělá BU kde se kope součástí tréninku je i strečink a ti lidi neudělají i po několika letech šnůru přitom šnůru narozdíl od provazu udělá každý.Tak asi bude někde chyba aje smutné Ukropčany ,že jak ty píšeš ,že je gymnasta tak ten gymnasta kope lépe jak někteří lidi co dělají BU.
Tomkins píše:luen, ty o něm víš nějak moc věcí... Přiznej se a řekni, žes ho jako malej obdivoval
Ale ja jsem nechtěl nejakou esej o Vandamovi ja jsem se ptal co dělá za sport!luen píše:kik píše:třeba jak v kickboxerovi kope maegeri tak to je jak z učebnice a gymnastika je náhodou super.Třeba mě zaráží ,že spoustu lidí dělá BU kde se kope součástí tréninku je i strečink a ti lidi neudělají i po několika letech šnůru přitom šnůru narozdíl od provazu udělá každý.Tak asi bude někde chyba aje smutné Ukropčany ,že jak ty píšeš ,že je gymnasta tak ten gymnasta kope lépe jak někteří lidi co dělají BU.
Nevim co si predstavujes pod pojmem dobre kopat, ale jestli mas pocit, ze Zan kope dobre, tak mas smysl pro humor ...
Jen pro osvezeni pameti pripomenu:
1) Byl prvni na mistr. Belgie v karate - LEZ
2) Byl prvni na mistr. Evropy v karate - LEZ
3) Ma cerny pas v karate (dan) - LEZ
4) Ma nejhezci zadek -![]()
5) Angazoval se v USA proti koureni a sam kouri (doutniky)
6) Tvrdi, ze do USA priletel s 100 USD v kapse - LEZ neb prodal svuj 50% podil siti Fitness studii v Belgii, fakt je ze po case ve staech pracoval jako maser ... a hadej v jakem panskem klubu
7) Kdyz byl jeste novacek u filmu, tak rekl, ze Arnoldovi S., Silvestrovi S.a Stefanovi S. dava max. 5min. v boji * chapes 5min. v boji = ten trouba se nikdy nepral ... nemluve o tom, ze je ten posledni na koho bych sazelMusi byt neskutecnej chlapak a frajer, kdyz se reporterovi z casopisu playboy rozbrecel pri rozhovoru, ze na tak prestizni casak neni jeste pripraven ... CHUDAK
Mam pokracovat nebo sundas jeho plakaty ve svem pokojicku
V bodech 1,2,3,4,6, se jedna o jeho opakovane vyroky v ruznych mediich bod 8 na neho prasknul ten reporter ...
Kik zachran to a rekni, ze je ti 12-roku
toddb píše:Taky jsem si vzdycky myslel, ze Van damme delal karate a ze byl docela dobrej, viz. mistr Belgie atp. tak me docela prekvapuje, ze teda asi ne..venoval se teda necemu?
Taky bych se to rád tady dozvěděl!toddb píše:Taky jsem si vzdycky myslel, ze Van damme delal karate a ze byl docela dobrej, viz. mistr Belgie atp. tak me docela prekvapuje, ze teda asi ne..venoval se teda necemu?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků