Moderátor: Picard
migli píše:Tohle nema reseni, lide se musi umet rozhodnout sami, co je nebo neni kvalitni vyuka. Vsude je spousta sarlatanu (nejen v BU), a clovek proste musi hledat ne podle technickych stupnu, slibu a marketingu, ale ujasnit si, co chci cvicit a podle toho hledat skolu.
pesakmartin píše:...ale nedávno jsem našel zajímavý odkaz na ,,MISTRA,, Sušinu z Karlových Varů a to mne opravdu dostalo...
Zrušení členství ..... ..... Federace WSTF oznamuje, že ruší členství ..... ....... (Slovenská Republika) ve federaci WSTF z důvodů hrubého porušení ekonomických, organizačních a trenérských povinností a porušení autorského práva vůči federaci WSTF. Dále federace WSTF oznamuje, že jmenovanému odebírá titul mistr bojového umění a stupeň 1. dan WSTF. Proti tomuto rozhodnutí se nelze odvolat.
RBR píše:Nechci nijak hodnotit úroveň této skupiny, ale toto jsem ještě nikde neviděl. Docela by mě zajímalo co ten dotyčný provedl za zločin, že byl veřejně zbaven členství a epolet.Zrušení členství ..... ..... Federace WSTF oznamuje, že ruší členství ..... ....... (Slovenská Republika) ve federaci WSTF z důvodů hrubého porušení ekonomických, organizačních a trenérských povinností a porušení autorského práva vůči federaci WSTF. Dále federace WSTF oznamuje, že jmenovanému odebírá titul mistr bojového umění a stupeň 1. dan WSTF. Proti tomuto rozhodnutí se nelze odvolat.
RBR
ghekon píše:Nj, jenze kdyz to takhle pujde dal tak bude muset mit clovek solidni luck aby nasel nejakou seriozni skolu...
pesakmartin píše:vůbec nemám rád teoretiky kteří tady v převážné většině jsou
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků