Moderátor: Picard
Tomkins píše:Ubránit se pomocí karate? S Kyokushin možná, ale se shotokan
Tomkins píše:Ubránit se pomocí karate? S Kyokushin možná, ale se shotokan.... Než se do tebe někdo pustí, tak mu ukaž nějaký katy a možná ho to odradí, jinak nevím... Karate se necvičí kvůli tomu, aby se využívalo v pouličních rvačkách
luen píše:Aleee ... copaaak ... nejaka spatna osobni zkusenostJa cvicil karate jako mladoch a problemy ohledne sebeobrany jsem nikdy nemel
![]()
![]()
luen píše:Mozna v tvem pripade bude chybicka jinde ...![]()
luen píše:Ono totiz neznamena, ze ucast v jakemkoli klubu, treba v thaiboxerskem udela z nekoho bouchace ... flinkove a flakaci jsou asi ve vsech klubech, skolach, stylech ... proste vsudeNazev neceho neni proste zaruka niceho! Ale to uz dnes vi asi kazdej trouba. Dulezita je metodika.
ghekon píše:OFFTOPIC: Sice je to uplne off, ale pokud nekdo z vas dela judo, urcite si vsimne, ze zakladni postoj je uchop za kimono na 2 mistech. Jedno na hrudi a druhe nekde pobliz loktu. A mne by zajimalo, jak chcete pouzit judo nekde treba na ulici kdyz ma nekdo tricko berz rukovu, nebo s kratkymi rukavy? Asi ho nechytnete za kuziMa nekdo z vas s timto zkusenosti?
ghekon píše:A mne by zajimalo, jak chcete pouzit judo nekde treba na ulici kdyz ma nekdo tricko berz rukovu, nebo s kratkymi rukavy?
ghekon píše:OK, dobra videa, ale co kdyz pude utocnik na pesti? Nenude te chtit chytit, ale rozbit ti hubu? Na tom videu se snazi normalne judisticky chytit, ale to se na ulici asi snazit nebudouTo mi v judu docela chybi
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků